Hannah Touch of Silk

Hannah Touch of Silk

Een perfect gave teint met een matte finish zonder onzuiverheden, wie wil dat nou niet? Hannah komt met een nieuw en innovatief product genaamd Touch of Silk. Willen jullie meer weten over het product? Klik dan verder voor een review en foto’s! 

Het doosje ziet er al goed uit! Chique met die rode rand!

De ingrediënten

Wat doet het product met je huid? 

Touch of Silk heeft een siliconenbasis. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat kleine oneffenheden opgevuld worden waardoor je een mooie, egale, gematteerde huid krijgt. Je kunt het product iedere dag gebruiken. Het is geschikt als afsluiting na een huidverbeterende behandeling in een schoonheidssalon.
Siliconen zorgen ervoor dat littekens mooier en beter genezen. Het product zorgt ervoor dat je huid herstelt. Dankzij de siliconentextuur krijgt de huid bovendien optimaal de mogelijkheid om te herstellen, bijvoorbeeld bij klachten als gevolg van eczeem. Siliconen zijn in staat om littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Ook klachten zoals jeuk en pijn of verkleuringen kunnen hiermee verminderen.
Touch of Silk bevat siliconenolie. Siliconenolie zorgt ervoor dat je het juiste vochtgehalte in je huid behoudt. De olie is namelijk in staat om het vocht langdurig door de huid te laten vasthouden, zonder de huid af te sluiten.

Uiterlijk
Het product zit in een prachtige vierkante pot met een ronde zilveren dop. De rode pot heeft nog een plastic omhulsel waardoor de uitstraling heel erg luxueus wordt. Ook de bovenkant van de dop ziet er prachtig uit.

Als je de dop van het potje afdraait, kom je dit witte plasticje tegen. Superhandig wat mij betreft, anders gaat alle crème in de dop zitten. Wat ook heel fijn is, is dat er een lipje aan het witte plasticje zit.

Structuur 
Het product maakt zijn naam écht waar: Touch of Silk. De structuur van de crème is namelijk echt zijdezacht. Ik heb nog nooit zo’n structuur gevoeld.  Als je het product aanbrengt op je huid, voelt je huid daarna gelijk heel fijn en zacht aan. De geur van Touch of Silk is ook erg lekker moet ik zeggen. Het is een doorzichtige crème.

Wanneer gebruiken? 
Je kunt de crème het beste ’s ochtends na het reinigen van de huid gebruiken. Als laatste stap smeer je je gezicht, hals en decolleté in met Touch of Silk voor een egale en matte teint.

Conclusie
Ik heb zelf een droge huid met best veel pigmentvlekken door mijn eczeem. Ik gebruik Touch of Silk nu zo’n anderhalve week en ik moet zeggen dat je echt verbetering terug ziet  in mijn gezicht. Ik heb het idee dat mijn pigmentvlekken minder worden en mijn gezicht is niet zo droog meer als voorheen. Ik ben meer dan tevreden over dit product!

Beauty Press Inovation Award
Tijdens de jaarlijkse Beauty Awards op 12 maart 2012 heeft Touch of Silk van Hannah een prijs in de wacht gesleept, namelijk de Beauty Press Inovation Award: een brancheprijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele schoonheidsbranche.

Voor een potje van 45ml betaal je €68. Voor gerichte verkoopadressen kun je kijken op www.huidcoach.nl 

Liefs van Tedje

Volg:

10 Reacties

 1. 10 april 2012 / 06:26

  Prijzig, maar lijkt me wel erg fijn voor m’n eczeem! :o

 2. 10 april 2012 / 07:33

  Wauw , die dop ziet er inderdaad prachtig uit! Ook fijn dat het ook echt wel werkt, voor die prijs mag dat ook wel! :)

  • Tedje
   Auteur
   10 april 2012 / 08:13

   Haha! Nee de crème is gewoon doorzichtig :)

 3. 10 april 2012 / 09:27

  Deze had ik ook op de beautybeurs gespot. Klinkt erg goed! Ik dacht eigenlijk dat siliconen juist weer een ingrediënt waren om te vermijden?

 4. 12 april 2012 / 17:50

  Lijkt me een erg fijn product, maar toch wel wat aan de prijzige kant! Gelukkig heb ik geen eczeem in mijn gezicht, maar wel op mijn enkels.. :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *