Happy new hair!

Happy new hair!

Al eeuwen (voor mijn gevoel) had ik hetzelfde kapsel. Niet kort, niet lang, maar er tussenin. Wat laagjes erin, speldje en klaar. Nooit echt iets speciaals. Daar moest verandering in komen! Vanochtend was het zover: om 10 uur zat ik in de kappersstoel. 

Deze foto maakte ik net voordat ik naar de kapper ging. Een beetje wazig in alle haast, maar zo zat mijn haar dus: saai. Het was sowieso nodig dat ik naar de kapper ging, want de dode punten kwamen alweer om de hoek kijken.

Ik liet dit plaatje zien, van de mooie Julianne Hough met haar prachtige bob. ‘Dit wil ik ook!’ zei ik tegen mijn kapster. ‘Ik heb natuurlijk niet iedere dag een personal hairdresser die mijn haar komt doen, maar hey, zoiets moet wel kunnen toch met mijn haar?’ Mijn kapster knikte instemmend en zei dat dat korte haar goed bij mij zou staan. Voor ik het wist ging ik drie kwartier later de deur uit met, jawel, een heuse bob!

En dit is het resultaat! Ik ben er super blij mee. Eindelijk eens wat anders. Het kan nog in een klein staartje. In mijn nek kunnen niet alle haren daarbij, maar die kan ik eventueel vastzetten met speldjes als het nodig is als ik bijvoorbeeld ga sporten.

Wat vinden jullie van the new hair cut? 

Liefs van Tedje

ps. Vergeet niet mee te doen met de eerste (Dove) en de tweede (telefoonhoesje) winactie van de september winactiemaand!

Volg:
Delen:

40 Reacties

 1. Joyce
  6 september 2013 / 12:49

  Staat je goed!

 2. 6 september 2013 / 12:55

  Het staat je prachtig! Mijn haar is intussen ook veel te lang en ik zou ook graag voor zo’n kapsel gaan, het enige nadeel bij mij is dat ik een enorm groot voorhoofd heb.. het zou dus iets met een froufrou moeten zijn.. mm. x

 3. 6 september 2013 / 13:18

  Staat je heel erg goed tedje! Lekker pittig! ;-) Haha.

 4. Wendy (B)
  6 september 2013 / 13:44

  Nice :)
  Het is altijd wennen in het begin als je een nieuwe coupe of lengte hebt.
  Ongeveer 9 maanden geleden is er een 30 cm afgeknipt.
  Nu is het al goed aan het groeien: kan gemakkelijk een staartje maken.
  Gelukkig want het is nogal een weertje geweest ;)

  • Tedje
   Auteur
   6 september 2013 / 13:47

   Wauw, 30cm is echt heel veel! Wel gaaf hoor, van lang naar ineens kort!

 5. 6 september 2013 / 14:01

  Wauw, heel erg mooi! Ik wil mijn haren ook eens zo laten knippen, alleen een wat langere bob misschien.

 6. Diede
  6 september 2013 / 14:34

  Staat super! Heel leuk, past bij je x

 7. 6 september 2013 / 14:35

  Wat een leuk kapsel! Staat je erg goed; fris koppie :-)

 8. 6 september 2013 / 14:59

  Staat je ontzettend leuk! Heel vlot en pittig! Terwijl je gezicht verder niet veel verandert: perfecte keuze!

 9. 6 september 2013 / 15:05

  Staat je leuk! De eerste foto vind ik erg leuk!

 10. 6 september 2013 / 16:10

  oeh lekker pittig kort koppie! Staat je goed vind ik, net wat stoerder:-)

 11. Jeanne
  6 september 2013 / 16:26

  Heel mooi, ben je nog knapper!!

 12. 6 september 2013 / 17:16

  Dit staat je zooo goed, mooi! Ik heb een tijdje terug mijn haar ook gekortwiekt, als mijn lok is bijgegroeid wil ik ook meer een écht model van een lange bob. Vind dat zo mooi en pittig! Dit kapsel heeft net wat meer vorm dan wat je eerst had, super!

 13. 6 september 2013 / 18:16

  Ge-wel-dig! Echt een mooi verzorgd kapsel. Staat je te gek! Vind sowieso dat veel meer dames eens de schaar in hun haar zouden moeten laten zetten. Vind die lange lokken vaak zo saaaai!

 14. 6 september 2013 / 20:19

  Wauw het staat je supergoed! Ik heb ook een bob gehad, maar mijn hoofd is er te rond voor

 15. Nancy
  7 september 2013 / 12:45

  Wauw, staat je heel leuk!

 16. Lin van de Werf
  11 september 2013 / 20:55

  Staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *