Happy outfit: comfy trui en stoere boots

happy-2

Een tijdje geleden droeg ik veel jasjes en colbertjes. Truien waren niet te vinden in mijn kast. Maar dat is tegenwoordig wel anders. Ik hou van de sweater trend! Helemaal in combinatie met stoere boots en een fijne jeans. 

happy-1

happy-4

Happy sweater – My Jewellery
Jeans – Levi’s
Boots – Ecco via Nelson
Kettinkjes – My Jewellery
Ringen – Melano

happy-3

Ik nam vriendin/collegablogger Ellis mee om samen foto’s te maken. We vonden een super coole plek aan de Maas in Maastricht, perfect voor deze look! Ik leef momenteel in deze Happy trui, hij zit zo lekker! Ook de jeans van Levi’s draag ik eigenlijk elke dag. Tsja, een zwartgrijze jeans is gewoon altijd goed en past bij alles. En de trend van de meerdere kettinkjes bij elkaar dragen is ook bij mij aangekomen, haha! Ik draag hier twee kettinkjes van My Jewellery. Eentje met een sterretje (onderdeel van een heuse vriendschapsketting, jawel, net als vroeger!) en de andere met een bij erop.

happy-5

Deze boots van Ecco lopen echt als wolkjes, maar even serieus. Al vanaf dag 1 lopen ze super lekker en ik hoefde ze echt niet in te lopen. Hier kun je gerust uren op shoppen of wandelen. In februari ga ik naar Boedapest en ik weet wel welke laarzen ik dan meeneem…  Het model heet trouwens Ecco Zoe. De laarzen kunnen super goed onder een jeans, maar ik heb ze ook al onder een rokje of een jurk gedragen, dat is ook heel erg leuk. Dit zijn echte Tedje laarzen: stoer, maar toch ook classy door de leren look en niet al te veel poespas.

happy-6

Wat vind jij van mijn comfortabele outfit? 

Liefs,
Tedje

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf. 

 

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 24 januari 2018 / 06:40

  Prachtge foto’s!
  Stoerwpe en zeer hippe enkellaarsjes.

  Xoxo

 2. 24 januari 2018 / 07:05

  Wat een superleuke trui en gave schoenen! Echt een leuke combinatie zo!

  • Tedje
   Auteur
   24 januari 2018 / 09:50

   Hihi, dankjewel Romy! Vond het ook wel een geslaagde combinatie zo! :-)

 3. 24 januari 2018 / 07:11

  Ik houd van dit soort outfits, lekker comfy voor de koude dagen! Mooie foto’s ook!

  • Tedje
   Auteur
   24 januari 2018 / 09:50

   Ja, zit echt heerlijk! Deze kleding wil je eigenlijk gewoon nooit meer uit doen… Dank, zal de complimenten doorgeven aan Ellis!

  • Tedje
   Auteur
   25 januari 2018 / 11:21

   Haha, super nice! Ik ook, heb ze sinds ik ze heb echt iedere dag aan!

 4. 24 januari 2018 / 10:43

  Heel leuk! Vind de foto’s ook heel geslaagd, super mooi gedaan!

  • Tedje
   Auteur
   25 januari 2018 / 11:21

   Ik ga de complimenten doorgeven, hihi!

 5. 24 januari 2018 / 11:07

  Echt een hele comfortabele look! Echt ook eentje die ik aan zou doen als ik lekker in de stad met een vriendin heb afgesproken, om te shoppen of een avondje Netflixen natuurlijk. Heel leuk Tedje! :)

  • Tedje
   Auteur
   25 januari 2018 / 11:38

   Ja, je kan deze outfit echt altijd aan, zo fijn!

 6. 24 januari 2018 / 19:56

  Leuke combi! Ik vind die boots erg leuk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *