Hema Fashion & Beauty Event

Hema Fashion & Beauty Event

 photo IMG_1878a.jpg

Vorige week donderdag was ik aanwezig bij het persevent Fashion & Beauty van Hema in de Hema winkel in de Niewendijk in Amsterdam. Ik moest vanuit Arnhem komen, ik was daar met school bij het Hof. Ik kon niet wachten om in de trein naar Amsterdam te stappen, want ik had er zin in! Ik neem jullie mee!

 photo IMG_1819a.jpg

We kregen eerst een presentatie over nieuwe fashion- en beauty items. Als je aan Hema en fashion denkt, denk je waarschijnlijk: basic truitjes en vestjes. Meer niet. Maar niks is minder waar, Hema komt met felle kleuren en printjes! Erg revolutionair zoals ze zelf zeggen. Zwart en wit zijn de hoofdkleuren, maar die worden gecombineerd met de trendkleuren mintgroen en koraal. Leuk!

 photo IMG_1818a.jpg

Vanaf 8 april komen er een heleboel nieuwe en knallende beautyproducten in de winkels te liggen. Denk aan felle kleuren oogschaduw met bijpassende oogpotloden in het geel, groen, roze, oranje en paars en nagellakjes in pastelkleuren.  Ook komt Hema met een BB Cream, hier ben ik ontzettend benieuwd naar. Kortom: een heleboel nieuwtjes bij Hema.

 photo IMG_1822a.jpg

Na de presentatie mochten we gaan shoppen. Dat was geen straf! We mochten een paar fashion items en accessoires uitzoeken. Deze krijgen jullie allemaal nog te zien. Alle nieuwe fashion items liggen trouwens al in de winkel!

 photo IMG_1838a.jpg

Daarna was het tijd voor de modeshow. De lichten dimden in de winkel, de muziek knalde uit de speakers en er verschenen vijftien modellen bovenaan de roltrap in de winkel.

 photo IMG_1845a.jpg

 photo IMG_1864a.jpg

Daarna zette de modeshow zich voort door de winkelstraten van Amsterdam. Het was ontzettend druk in de stad en een aantal jongens sjouwden zich een ongeluk met de rode lopers die iedere keer naar voren geplaatst en gerold moesten worden. De route liep naar de Hema Beauty Store in de Kalverstraat. Alle modellen droegen kleding uit de nieuwe collectie en het zag er zo vrolijk uit! Ze trokken dan ook heel wat bekijks.

 photo IMG_1866a.jpg

 photo IMG_1873a.jpg

 photo IMG_1890a.jpg

Daarna nuttigden we nog een drankje en een hapje in de Hema Beauty Store in de Kalverstraat. Wat een leuke winkel is dat trouwens zeg, ik was echt in beauty heaven.

 photo IMG_1892a.jpg

 photo IMG_1895a.jpg

Helemaal toen ik deze nagellak wand zag! Het enige dat door mijn hoofd ging: dit wil ik thuis ook! We kregen nog een goodiebag mee met allerlei beautyspulletjes die dus 8 april in de winkel te krijgen zijn. Hier komt binnenkort een artikel over.

Naar welke items ben jij het meest benieuwd?

Liefs van Tedje

Volg:

19 Reacties

 1. 3 april 2013 / 08:48

  Leuk, leuk, leuk…! :-) Oh, de vrolijke kleurtjes van de make-up is veelbelovend :-)

 2. 3 april 2013 / 13:24

  Oh jeetje, die nagellakwand! Ik ben volgende week weer eens in Amsterdam, zou daar zeker even moeten gaan kijken zo te zien! Yay!

 3. 3 april 2013 / 13:53

  Leuk event zeg! :)
  Die modeshow ziet er leuk uit!
  Waaaauw, die makeup store van Hema, geweldig inderdaad
  Ben benieuwd naar alle beauty producten.

 4. 3 april 2013 / 13:53

  Haha die nagellak wand zou ik ook wel thuis willen inderdaad! Ik vind het leuk dat hema zich nu ook wat meer gaat richten op de fashion! :)

 5. 3 april 2013 / 17:07

  Aaaah, die nagellakwand! Geweldig! Superleuk dat je daar aanwezig mocht zijn. :) Ik ben heel benieuwd naar de producten die je mee kreeg in le goodiebag. ^^

 6. 3 april 2013 / 18:04

  De Beauty Store ziet er echt heel erg mooi uit! Ik ben wel benieuwd naar de kleding van HEMA en de make-up ziet er ook veelbelovend uit, yay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *