Hema holographic en glitter nagellak

Hema holographic en glitter nagellak

 photo IMG_2582a.jpg

Hema verbaast me keer op keer. Een brush cleanser, een nagellak remover in potjes vorm waar je je vinger in kan doen, een BB Cream en nu brengen ze gave Special Effect nagellak op de markt. Hema had altijd al leuke, vrolijke en trendy kleuren nagellak, maar in deze collectie zitten glitter lakken en (wait for it)…. holographic nagellak! 

 photo IMG_2583a.jpg

Vandaag laat ik aan jullie twee glitter lakken en twee holografische lakken zien. Van links naar rechts: Special Effect Glitter 71 – Special Effect Glitter 75 – Special Effect Holographic 56 – Special Holographic 51 . Zijn het geen plaatjes?

 photo IMG_2665a.jpg

Deze prachtige rode glitter kleur heeft drie laagjes nodig voor een volledige dekking. De lak bevat zowel gouden als zilveren glitters wat voor een mooi effect zorgt. Deze lak doet me denken aan kerstmis, maar voor deze tijd van het jaar is hij natuurlijk ook erg mooi. Wat mij opviel is dat de lak ontzettend snel droogt, wat ik persoonlijk heel fijn vind.

 photo IMG_2661a.jpg

Ook deze lak dekt in drie laagjes en droogt snel. Ik krijg helemaal zomerkriebels van deze kleur. Ik zie mezelf al liggen op het strand met een boek, starend naar de prachtige glitters in deze lak.

Holographic nagellak. Ik had er nog geen in mijn stash zitten (schandalig eigenlijk voor een nagellak liefhebber), maar nu heb ik er dus twee van Hema. Waarom ik geen holographic nagellak had? Ik denk omdat je deze niet zo gauw tegenkomt, behalve in webshops. Nu kun je dus gewoon bij de Hema bij jou in de buurt dit juweeltje shoppen.

Wat is een holographic nagellak eigenlijk? Het is een technologie waarbij glitters vermengd zijn met een metaalkleur. Hierdoor krijg je een gaaf effect en door de verschillende lichtinvallen zullen je nagels er in ieder licht anders uitzien.

 photo IMG_2653a.jpg

Wat een juweeltje is deze paarse holografische nagellak. Zoals je ziet op de foto geeft het een prachtig mooi effect met die gouden en oranje/rode shimmers. De finish is een beetje mat, maar toch glanst hij ook nog. Ik kan uren naar mijn nagels staren als ik deze kleur op heb. Deze lak dekt in twee laagjes en droogt erg snel op. Fijn! Zo hoef ik niet nog een half uur voor me uit te staren en wachten tot mijn nagellak droog is voordat ik weer wat kan gaan doen.

 photo IMG_2650A.jpg

Last, maar zeker not least, deze groene holografische lak. Ook deze dekt in twee laagjes, brengt makkelijk aan, droogt semi mat op en droogt snel. De holografische deeltjes komen goed tot zijn recht met dat zilver er doorheen. Als je goed kijkt zie je een glans van geel, blauw, paars en oranje er doorheen. Pretty!

Wil je je holografische lakjes helemaal mat hebben? Doe er dan een matte topcoat overheen. Dat geeft een heel chique effect. Ben jij niet zo van het mat? Ga dan voor een glanzende topcoat!

Naast de Holografic en Glitter collectie heeft Hema ook nog een Duochrome lijn uitgebracht. Ben je in de buurt van de Hema? Loop dan zeker even binnen om de collecties te gaan bekijken, want ze hebben mijn hartje veroverd!

De glitter lakjes kosten €3 per stuk en de Holographic kosten €3,75 per stuk, niet duur als je het mij vraagt voor zulke mooie en bijzondere lakjes. Er zit ook nog eens 11ml in, dus daar kun je wel even mee vooruit!

Wat vind jij van de lakjes van Hema? 

Liefs van Tedje

Volg:

30 Reacties

 1. 8 mei 2013 / 06:14

  Dat zijn zeker leuke lakjes! Ik ben al jaren fan van Hema nagellak, foundation en de goudkleurige blusher! Dus mij verbaast het niet ;-). Hema heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding!

 2. 8 mei 2013 / 06:41

  Wat zijn ze mooi allemaal! Vooral de holographic’s vind ik heel mooi!

 3. Lise
  8 mei 2013 / 08:06

  Ik heb zelf ook zo’n holografische. Ze zijn echt heel erg mooi. Ik was trouwens aangenaam verrast door de droogtijd. Gwn veel sneller dan Essie of zo! In België zijn de lakjes helaas wel iets duurder.
  Zou je de duochrome ook willen testen? Ben erg benieuwd naar de dekking/droogtijd.

 4. 8 mei 2013 / 08:11

  Vooral die paarse holografische en die roze met glitters vind ik tof! Al kan die rode ook heel erg leuk zijn in de zomer en is die grijze holografische ook leuk… Haha, gewoon allemaal dus eigenlijk!

 5. 8 mei 2013 / 08:19

  Oh, die paarse: wauw!! Ik vind deze lijn echt geweldig! :-) binnenkort eens een bezoekje brengen aan Hema!

 6. 8 mei 2013 / 09:17

  Jaaa hololakjes zijn zo mooi! Echt leuk dat hema er ook aan meedoet:)

 7. 8 mei 2013 / 12:06

  De holografische lakken heb ik ook en ben er echt blij mee! Die roze/paarse glitterlak ziet er echt geweldig uit!

 8. 8 mei 2013 / 14:07

  Wat een mooie lakjes! Zelf ben ik fan van de Hema lakjes, goedkoop en ze werken erg fijn.

 9. 8 mei 2013 / 17:52

  Ik vind die Hema lakjes zo mooi! Heb er zelf ook al veel gekocht! :)
  Eefje

 10. 8 mei 2013 / 18:21

  Oh wauw, wat een mooie Hema lakjes! Ik heb *nog* geen enkel Hema lakje in mijn stash.. ;-)

 11. 8 mei 2013 / 18:36

  Wat, verbazingwekkende mooie lakjes. Wat leuk zeg! Je nagels zien er trouwens top uit meiske. Liefssss

 12. 11 mei 2013 / 18:38

  Mooie lakjes! Ik ben heel benieuwd naar de holografische lakjes op mijn eigen nagels, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *