Hema Natural producten

Hema Natural producten

IMG_9837

Hema introduceert een ‘Natural’ lijn die geschikt is voor alle huidtypen, ook voor de droge huid. Het wordt weer winter, dus onze huidjes worden allemaal een beetje droger. Het is daarom belangrijk dat je je huid goed verzorgt, en wat is nou beter dan je huid verzorgen met natuurlijke producten? 

Hema heeft een ‘Natural’ lijn met hierin maar liefst 22 producten die voor 95% vol zitten met natuurlijke producten. De prijsjes zijn erg aantrekkelijk, variërend van €1,80 tot €7,60. De producten zijn vrij van parabenen, kleurstoffen, minerale oliën, siliconen en agressieve stoffen. De kans daarop is daardoor erg klein, volgens Hema. Sounds good! Ik ben vrij gevoelig voor producten met agressieve delen erin. Ik laat aan jullie twee producten uit de collectie zien.

Dit is de showergel, die maar €2,10 kost, niet veel geld als je het mij vraagt. Alle Hema Natural producten zitten verpakt in een witte verpakking met een groene dop en een groene opdruk. Heel basic, maar dat vind ik juist mooi. Niet veel poespas en tierlantijntjes, ook rustig voor in je badkamer.

Zoals ik al eerder zei, 95% zijn natuurlijke bestanddelen. De rest is aloe vera. Ook zit er lekkere mandarijnen olie in, daardoor ruikt de showergel erg fris! Ik krijg geen prikhuid van deze douchegel, pluspunt! De gel is trouwens doorzichtig en vloeibaar en schuimt niet super erg, dat betekent dat er geen siliconen in zitten.

Dan de handzeep. Deze kost ook €2,10. Ik vind het een mooi flesje, staat mooi op de wastafel!

 

Ook 95% zijn natuurlijke bestanddelen. De zeep is heel zacht en fris, een heerlijke citrus/mandarijn geur komt er vanaf.

Ik ben erg tevreden over beide producten en ik kan ze zeker aan je aanraden, en helemaal voor die kleine prijsjes! Ik ben nieuwsgierig geworden naar de andere producten uit de Natural lijn! De producten zijn verkrijgbaar in de winkel of in hun online shop!

Ben jij, net als ik, ook nieuwsgierig geworden? 

Liefs van Tedje
Follow me on Bloglovin!  

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 7 november 2012 / 07:55

  Hema is op de een of andere manier een topwinkel. Ze hebben veel, zijn lekker cheap en goed kwalitatief! Daarnaast is het gewoon een Hollander ding, weetje wel. Typische Hema worst, Hema taart… al die dingen altijd van de Hema. :p Deze producten klinken ook érg goed! Ik bekeek eventjes ene deel van het ingrediënten lijstje, en die ziet er ook heel goed uit. Whoop, complimenten Hema. Ja, deze wil ik ook wel in mn mandje stoppen! :D

 2. 7 november 2012 / 08:26

  Ik ben ontzettend fan van deze lijn, die handcreme is HEMELS <3

 3. 7 november 2012 / 09:21

  Ik ben ook heel nieuwsgierig, ik kan niet zo goed tegen geuren en zeep enzo dus vond dit wel fijn, ga ik maar snel kopen en kijken of mn huid hier tegen kan :)

 4. 7 november 2012 / 09:37

  Oh kijk dat is goed nieuws! Zelf ben ik nu aan het testen met een douchegel die ook neutraal is in verband met mijn eczeem. Tot nu toe helpt het een beetje en wil dan ook zeker deze producten van de Hema een goede kans geven. Voor de prijs hoef ik het niet te laten in ieder geval!

 5. 7 november 2012 / 10:28

  Ik wist niet eens dat ze deze lijn hadden. Lijken me fijne producten!

 6. 7 november 2012 / 12:26

  Wauw ik wist niet dat ze deze lijn hadden. De producten lijken me erg fijn.xx

 7. 7 november 2012 / 15:10

  Ja, ik ben hier heel nieuwsgierig naar! Ik ga eens kijken voor een bodylotion ofzo, ben benieuwd!

 8. 7 november 2012 / 16:15

  Ik kende deze lijn niet, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Hema is een geweldige winkel, ze hebben vaak alles, haha.

 9. 7 november 2012 / 18:06

  Ik ben erg nieuwsgierig geworden! Mij lijken deze producten erg fijn! Fijn dat je zo positief bent erover. :)

 10. 7 november 2012 / 20:30

  Ja leuke producten zijn het he!!
  En het zijn natuurlijk de fijne HEMA prijsjes…
  Ik ga ze binnenkort ook proberen…!
  Leuke post!

  X Charlot

 11. 7 november 2012 / 22:13

  Oeh ik ben hier wel benieuwd naar geworden! Ik gebruik eigenlijk veel te weinig producten van de Hema, terwijl ze gewoon hartstikke fijn zijn!

 12. 8 november 2012 / 01:05

  Ik kende deze lijn niet eens, ik kom ook niet vaak in de Hema. Lijken me erg fijne producten!

 13. Wendy
  8 november 2012 / 14:25

  Ik heb de Hema in Made ook al geplunderd! ^^ Ik heb zelf de shampoo en de gezichtsscrub. Ze ruiken echt super lekker. De laatste trouwens wel heel erg zoet! En de shampoo schuimt inderdaad ook niet heel erg, waardoor je wel wat meer nodig hebt (is een beetje lastig te verdelen). Ik raad sowieso de scrub echt aan, als je nog iets van die lijn wil proberen. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *