Hema Powder Brush / Kabuki

Hema Powder Brush / Kabuki

Ik had al veel goeds gelezen over de Hema Powder Brush, maar toen ik voelde hoe zacht deze kwast was, móest ik hem kopen! Ik hou absoluut niet van harde kwasten, dat is helemaal niet fijn op je gezicht. Toen ik deze kwast in mijn handen had, kon ik het niet laten om heel de tijd met die zachte haren over mijn hand te gaan. Benieuwd naar meer foto’s? Klik dan verder. Deze kwast wordt ook wel een Kabuki kwast genoemd, maar dat is het eigenlijk niet. Bij een Kabuki kwast staan de haren namelijk heel dicht op elkaar waardoor er een rond bolletje ontstaat en dat is bij deze kwast niet zo. Een Kabuki kwast heeft wel zo’n kort handvat. Deze kwast is dus niet zo geschikt om je poeder heel dik aan te brengen (maar ja dat wil je eigenlijk ook niet, toch?).

 Het lijkt misschien alsof de kwast niet zo handig is om vast te houden, maar dat is juist niet zo! Hij ligt heel fijn in je hand. Ik las dat in verschillende filialen van de Hema deze kwast al uitverkocht is, toch vond ik er een in Tilburg eergisteren. Ik vind de kwast er trouwens ook heel cute uitzien!

De kwast kost €6 bij de Hema en hij is Limited Edition bij de Kerstcollectie, dus ik zou zeggen: ga hem snel halen als je hem nog wil hebben.

Hebben jullie deze Powder Brush/Kabuki al? 

xoxo Tedje

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 10 december 2011 / 13:24

  Ik heb er een van zoeva, echt zo fijn.
  Deze ziet er ook goed uit.
  Liefs, xxx

 2. 10 december 2011 / 13:49

  Hij klinkt heel erg fijn! Had er al veel goeds over gelezen, toch maar even kijken bij de hema.

 3. 11 december 2011 / 22:52

  Ik heb ‘m ook, vind ‘m erg fijn en heerlijk zacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *