Hema Quick & Go nailpolish

Hema Quick & Go nailpolish

 photo IMG_4263a.jpg

Zoals ik in het artikel van de Hema Goodiebag beloofde, zouden deze twee nagellakjes in een apart artikel verschijnen. Nou, bij deze! Vandaag laat ik aan jullie twee kleurtjes uit de Quick & Go nailpolish collectie zien. 

De lakjes bevatten 7ml en zitten in een simpele flacon: echt Hema! De dop vind ik er een beetje cheapy uitzien door de grijze kleur.

 photo IMG_4334a.jpg

Dit is de kleur 22 Brisk Lilac. Zo leuk dat Hema nu eindelijk namen geeft aan de nagellakjes! Hier draag ik twee dunne laagjes, maar er had nog wel een derde overheen gemogen nu ik het zo bekijk. Ik vind dit een heel leuk kleurtje, lila is een echte trendkleur op dit moment. Wat ik ontzettend fijn vind is dat de nagellak lekker snel droogt. Zo kun je sneller het tweede laagje aanbrengen. Als je eerste laag nog niet helemaal droog is en je lakt vervolgens het tweede laagje erover heen, heb je een grote kans dat je nagellak er niet mooi op blijft zitten. Rimpeltjes, scheurtjes, hoekjes eruit, noem het maar op.

 photo IMG_4337a.jpg

Een petrolkleurige nagellak met blauwe/gele/zilveren shimmers, dat is 14 Swiftly Petrol. Op bovenstaande foto draag ik wel drie laagjes. Ook deze lak droogt snel. Beide kwastjes zijn lekker breed zodat je snel klaar bent met nagels lakken. Wat dat betreft doet Quick & Go zijn naam wel eer aan!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 11 juli 2013 / 06:52

  Mooie kleuren vind de Brisk Lilac heel mooi.
  Love,

 2. 11 juli 2013 / 09:13

  Het zijn niet mijn type kleuren en persoonlijk ben ik te lui om mijn nagels te lakken met een nagellakje die 3 lagen nodig heeft, hahaha. Wel een fijne review:)

 3. 11 juli 2013 / 10:39

  Wat een mooie kleurtjes! Ik vind vooral de blauwe kleur mooi

 4. 11 juli 2013 / 10:52

  Wow, die paarse is mooi zeg. Leuk dat je ze nog in een apart artikel laat zien.

 5. 12 juli 2013 / 10:21

  Mooie kleurtjes! Mijn allereerste nagellakjes waren van Hema, nostalgische herinneringen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *