Herkenbare dingen die vrouwen doen

Schermafbeelding 2015-05-25 om 17.36.23

Ik maakte ooit al eens een lijstje met 9 herkenbare dingen die vrouwen doen. Tijd voor een vervolg! 

1. Aan iemand vragen of er iets tussen je tanden zit als je net hebt gegeten. Niets is zo vervelend als een hele dag rondlopen met een stukje sla, spinazie of iets anders tussen je tanden.

2. ’s Ochtends een half uur voor je kast staan omdat je niet weet wat je aan moet doen. Helemaal niet nu het weer zo raar is: ’s ochtends nog koud, ’s middags warm!

3. Tegen jezelf zeggen dat je écht gaat letten op wat je eet en drie uur later zin hebben in een lekkere (en vooral ongezonde) snack.

4. Als je een leuke selfie wil maken voor Instagram, maar je hebt je comfy trui aan, trek je even gauw je super leuke nieuwe colbertje/t-shirt/hemdje aan. En daarna weet je niet hoe gauw je je zachte berenvest weer aan moet doen. Misschien ben je wel Instagram-verslaafd, haha!

5. Tegen je vriendje zeggen dat je echt niet altijd je zin wil hebben, maar dat stiekem eigenlijk wel willen…

6. Het heerlijk vinden om eens een dag zonder make-up, met je haar in een hoge knot en je bril op te lopen in huis. En dan het liefst ook nog in je pyjamabroek met dikke sokken en een lekker comfortabel vest.

7. Ineens heel hoog gillen en ‘aaaaaahwwwww wat een cuuutieeeeeee’ roepen als je een plaatje of een filmpje van een lief diertje ziet.

8. Je handtas zit standaard super vol en is loodzwaar en je kunt er nooit iets in vinden. Maar je hebt tenminste wel alles dat je ooit misschien een keer nodig hebt bij je. Dus.

9. Geen toetje bestellen, maar wel een hapje willen van je vriend of vriendin. Uiteindelijk eet je zijn halve toetje op. Sorry schat.

10. Vragen of je vriend of vriendin iets wil doen en als hij of zij het niet meteen doet, het toch lekker zelf doen. En stiekem geïrriteerd zijn en zeggen dat je dat niet bent. Jup, guilty.

11. Doen alsof je Beyoncé bent als je haar muziek aan het luisteren bent. En er daarna achterkomen dat je op straat loopt en iedereen kan zien hoe je lekker overdreven met je kont aan het schudden bent terwijl je loopt. Tsja, hoe kun je anders bij Crazy in Love, Grown Woman of Single Ladies?

En, welke punten herken jij allemaal? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. Diana
  10 juni 2015 / 23:27

  Ha die Tedje! Lachen zeg! Wat is dat allemaal herkenbaar! Wat dacht je van: vragen of iemand anders de was wil opvouwen en dan later de handdoeken zèlf nog eens opvouwen omdat ze anders gevouwen zijn dan jij ze altijd in kast hebt liggen….

 2. Mandy
  10 juni 2015 / 23:50

  En dan nog maar te zwijgen over wanneer je in een kledingwinkel óf willekeurige lift staat met spiegel. Booty check!
  Recht voor spiegel staan, draai naar links, draai naar rechts en dóór!

  • Susan
   11 juni 2015 / 08:18

   Thank god dat ik niet de enige ben :’)!

 3. 14 juni 2015 / 22:11

  Oeps, er zijn stiekem wel veel dingen herkenbaar! Heel leuk om te lezen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *