Herôme Neon Take Away Nail Colours

Herôme Neon Take Away Nail Colours

 photo IMG_2590a.jpg

Herôme lanceert een nieuwe Limited Edition: Neon Take Away Nail Colours. De lijn bestaat uit acht kleine nagellakjes van 4ml. Vandaag laat ik er twee aan jullie zien: geel en groen. 

 photo IMG_2591a.jpg

Zoals je op de foto kunt zien, zijn de lakjes echt heel klein! Echt heel schattig. De lakjes zijn absoluut niet neon. Ze knallen er niet uit en mijn ogen doen er geen zeer van. Dan zijn het geen neon lakjes. Jammer, want zo heet de lijn wel.

 photo IMG_2644a.jpg

Dit is kleur 49 Neon Yellow. Na twee laagjes had ik er nog geen vertrouwen in dat ik deze lak streeploos op mijn nagels zou krijgen. Toen ik de derde laag erover heen smeerde, waren plotseling alle strepen verdwenen. Gelukkig! Geel is helemaal hot deze zomer dus dit kleurtje komt goed van pas.

 photo IMG_2639a.jpg

Dit is de kleur 44 Glitter Green. Een kikkergroene kleur die in drie laagjes dekt. Op de foto zie je dat er lichte shimmertjes aanwezig zijn. Heel schattig!

De lakjes drogen snel op en blijven een paar dagen zitten met een basecoat. Ik vind het jammer dat de collectie Neon heet terwijl er geen neon kleurtjes inzitten.  De Limited Edition lijn bevat acht kleurtjes, waaronder ook nog roze, paars, blauw, lichtgroen en mintgroen. Ze kosten €2,99 per stuk en ze zijn verkrijgbaar in parfumerieën, drogisten en op herome.com.

Wat vind jij van de kleurtjes? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

25 Reacties

 1. 5 mei 2013 / 06:44

  Deze kleurtjes draag ik zelf niet zo vaak, meer nude-pastel en roze-rode tinten :)

 2. 5 mei 2013 / 08:56

  Geel <33 Ik ben daar echt verslaafd aan de laatste tijd hahahah, vind het zo'n toffe kleur voor op je nagels!

  • Tedje
   Auteur
   5 mei 2013 / 11:35

   Ja he! Weer eens een keer wat anders dan roze of mintgroen!

 3. 5 mei 2013 / 09:47

  Hihi ik heb deze kleurtjes ook! Ik vind ze wel schattig, maar jammer genoeg is het niet echt Neon!

 4. 5 mei 2013 / 15:48

  Leuke lakjes, erg cute dat ze zo klein zijn!
  Die gele vind ik wel een must voor de zomer :-)

 5. 5 mei 2013 / 18:07

  Ze dekken niet echt super vind ik. Gelukkig niet erg duur. Het gele kleurtje vind ik wel leuk! :)

 6. 5 mei 2013 / 18:20

  Mooie nagellakjes, lekkere kleuren ook voor in de zomer! :) De gele nagellak Neon Yellow is echt woaaaaah!

  • Freek
   6 mei 2013 / 06:49

   Jammer dat pasen al voorbij is! Ik ruik wel de zomer als ik deze kleuren zie

 7. 6 mei 2013 / 20:16

  Ik vind de groene kleur echt ontzettend mooi zeg! Inderdaad niet echt neon, maar wel gave kleurtjes :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *