Herôme Prinsessen nagellak

Herôme Prinsessen nagellak

IMG_9482Jullie konden het in ‘Beauty Nieuwtjes‘ al lezen: Herôme lanceert een Prinsessen Nagellak collectie. Geef maar toe, wie droomt er nu niet van om een prinses te zijn? De Prinsessen Nagellak van Herôme is bedoeld voor de kleine prinsesjes onder ons. De lakjes zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Kijken jullie mee naar het lakje I am Cute?

Zo ziet het flesje eruit, zoals we gewend zijn van Herôme. Er is alleen één ding anders. Juist. Er zit een lief strikje omheen! Zoals ik hierboven al zei, er zitten 10 verschillende kleuren in de collectie. Ze heten allemaal ‘I am’ met een ander woord erachter: Sweet – Special – Creative – Cute – Naughty – Smart – Hilarious – Fun – Brave – Cool.

Vandaag laat ik jullie I am Cute zien.

De nagellak brengt heel fijn aan, na twee laagjes dekt hij ook al. Het duurt lang voordat de lak droog is, dat is jammer. Deze Prinsessen Nagellak collectie is bedoeld voor kinderen. Nu zul je denken, kinderen? Ja. Deze nagellak is namelijk op waterbasis. Hartstikke veilig dus en stel dat ze heeft gemorst op haar kleren, je wast het er zo weer uit. Als je de nageltjes schoon wil gaan maken, komt er geen viesruikende aceton bij kijken, maar hou je de nageltjes gewoon onder de kraan.

There we go….

Jup, het werkt! Binnen een paar seconden verdwijnt de nagellak van je nagels.

Niet geschikt voor de dames onder ons die willen dat hun nagellak juist zo lang mogelijk blijft zitten dus. Wél geschikt voor de allerkleinsten, om lekker mee te spelen. De nagellakjes zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar voor €3,95 per stuk bij diverse drogisterijen en parfumerieën.

 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 23 oktober 2012 / 07:41

  Leuk voor kinderen, mooi kleurtje :D x

 2. 23 oktober 2012 / 08:02

  Wat je ook nog kunt doen is een topcoat eroverheen dragen! Dan gaat hij er niet af met water.. Ik vind de kleur van het lakje erg leuk! En leuk zo’n lakje op water basis!

 3. 23 oktober 2012 / 09:06

  Ik vind het een tof idee van Herome! Niks voor ons, dames, maar wel leuk voor de mini prinsesjes!

 4. 23 oktober 2012 / 10:53

  Ach wat super schattig, maar dan wel voor mijn lieve kleine zusje van 6 jaar oud, want ik wil natuurlijk dat mijn nagels zo lang mogelijk mooi blijven!

 5. 23 oktober 2012 / 12:23

  Wat een mooi kleurtje! Het idee blijf ik ook heel erg leuk vinden met dat er nu speciaal nagellak is voor de kleintjes.

 6. 23 oktober 2012 / 13:28

  Erg mooi kleurtje met de glittertjes erin. Handig voor de kindjes ja! :)

 7. 23 oktober 2012 / 16:00

  Ik vind het leuk dat ze iets voor kleine kindjes hebben bedacht! :D

 8. 23 oktober 2012 / 17:28

  Ik vind de kleur echt supervet, beetje uniek om te zien, maar hoe geweldig is het dat nu kleine knapen ook nagellak op hun vingers kunnen verdragen? Ik weet niet of het ook gifitig is als ze er van drinken, maar even goed doorspoelen met water. xD

 9. 23 oktober 2012 / 19:38

  leuk voor kinderen, maar ik heb toch liever dat m’n nagellak wat langer blijft zitten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *