Herôme So Undercover

Herôme So Undercover

Photobucket

Miley Cyrus heeft een nieuwe rol te pakken, namelijk in de film So Undercover. Herôme speelt hierop in en heeft ter gelegenheid daarvan een nieuwe, gelijknamige collectie gemaakt. Vandaag laat ik aan jullie drie kleurtjes uit de collectie zien!

De namen van de lakjes zijn allemaal namen van personages uit de film So Undercover. Kijken jullie mee naar de lakjes van de W.I.C. by Herôme?

Photobucket

Dit zijn de kleuren Sasha – Cotton – Summer. Zoals je ziet drie romige, zoete kleuren.

Photobucket

Dit is het oudroze kleurtje Sasha. Ik vind het een mooie kleur, het heeft wel wat chiques! Je moet wel ontzettend opletten met lakken, want deze lak heeft aanleg om strepen achter te laten. Het lakje dekt wel prima na 2 laagjes.

Photobucket

Dit is het zilver/blauw achting kleurtje Cotton. Nu ik de foto zie had er wel een derde laagje overheen gemogen. Dit is gelukkig niet zo’n streperig lakje als Sasha.

Photobucket

Dit is het kleurtje Summer, wat een vrolijke naam! Ik vind dit het mooiste lakje van de drie, al hoewel ik Sasha toch ook wel erg mooi vind. Deze is een zusje van Sasha wat betreft strepen, maar als je heel dun en voorzichtig lakt, moet het wel goedkomen. Hier draag ik twee laagjes. De lak heeft een metallic finish, net zoals Sasha.

Ik ben niet super enthousiast over deze drie kleurtjes, jammer dat sommige zo’n aanleg hebben om strepen achter te laten. Toch is het wel weer eens wat anders dan de ‘normale’ lakjes met een glanzende finish. Er zijn nog drie andere lakjes en die bevatten glitters. Echt leuk voor de tijd van het jaar dus!

De lakjes kosten €6,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Douglas

Liefs van Tedje

 

Volg:

19 Reacties

 1. 30 december 2012 / 13:50

  Leuk dat ze de namen uit de film hebben gebruikt, maar van de lakken zelf wordt ik ook niet echt warm, helaas :(
  Ze zijn idd erg streperig, maar Sasha vind ik wel een mooi kleurtje! :)

 2. 30 december 2012 / 13:57

  Jammer dat ze niet enorm goed bevallen. Ik kreeg Cotton ook, die beviel ook niet super… best streperig!

 3. 30 december 2012 / 14:01

  Hmm niet mijn ding. Ik hou niet zo van metallic lakjes en deze zijn een beetje streperig..xx

 4. 30 december 2012 / 14:26

  Ik vind dit metallic en een beetje streperige effect ook niet erg mooi. Bovendien vind ik Sasha en Summer heel veel op elkaar lijken, dat vind ik een beetje vreemd voor in één collectie. Maar ik heb wel precies dezelfde vingers als jij, met die ruimte tussen middel- en ringvinger en dan die ringvinger een beetje over die pink. Dat heb ik ook als ik swatchfoto’s maak, haha!

  • Tedje
   Auteur
   30 december 2012 / 14:48

   Jaa die pink werkt nooit mee! Ik word daar helemaal gek van haha, hij heeft z’n eigen willetje ;)

 5. 30 december 2012 / 14:52

  Ik vind Sasha en Summer erg leuk!
  Pretty, lieflijke roze kleurtjes.
  Leuke lakken! <3
  Liefsxx

 6. 30 december 2012 / 15:12

  Ik heb ze ook! Ik vind ze alleen ook niet super mooi dekken :(

 7. 30 december 2012 / 18:28

  Wauw, de finish van de lakken zijn echt incredible joh! Dat streperige erin heeft wel wat, misschien ook omdat ik dat mooi vind bij dat soort lakken. Call me crazy! Jammer dat ze niet zo goed in de smaak bij je vielen.

 8. 31 december 2012 / 02:50

  Ik vind dat het leuke lakjes zijn, maar ik denk dat ik de finish van de lakjes niet zo heel mooi vind..

 9. 31 december 2012 / 10:58

  Ik vind met name summer een mooi kleurtje.
  Ik vind de collectie wel wat hebben.

 10. 5 januari 2013 / 11:55

  Ik sla ook niet op hol van deze lakjes helaas. Het lijken wel kleuren die jaren geleden ’n keer in waren. Ik vind deze lakjes meer een frost/pearl finish hebben, echt zo’n finish die je ziet bij vooral oudere lakjes. Een van de grote eigenschappen van deze finish is dat hij heel erg streept. Op mijn blog heb ik een overzicht staan van 25 finishes met daarbij een plaatje en een korte omschrijving. Sorry voor de spam haha! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *