Hoe kun je jouw relatie een boost geven?

Een relatie hebben is heel leuk. Je voelt liefde, je geeft liefde en je bent gelukkig met elkaar. Merk je dat dit in de laatste tijd iets minder het geval is? Dan zul je zo snel mogelijk een boost aan je relatie moeten geven zodat jullie weer helemaal happy met elkaar worden!

Wil je een boost aan je relatie geven? Dan moet dit vanuit jezelf komen met de steun van je partner. Jullie moeten beiden jullie relatie naar een hoger niveau willen tillen.

Om jullie relatie een boost te geven, is het van belang om eerlijk te zijn. Geef aan wat eventuele irritaties of punten van aandacht zijn. Je irritaties uitspreken zal je direct een opgelucht gevoel geven. Het is uit jouw systeem en je partner kan ervoor zorgen dat deze irritaties minder worden of helemaal verdwijnen. Hierdoor zal jullie relatie in de toekomst goed blijven.

Nieuwe dingen uitproberen

Het kan absoluut geen kwaad om nieuwe dingen uit te proberen in een relatie. Probeer eens een sextoy uit of zoek wat leuke, nieuwe standjes op voor in de slaapkamer. Of ga bijvoorbeeld op zoek naar een gezamenlijke hobby. Mogelijk zijn jullie beide heel goed in schilderen. Met zo’n gedeelde hobby zijn jullie in staat om veel qualitytime met elkaar door te brengen. En juist dat heb je nodig als je iets aan je relatie wilt doen.

Maak tijd voor elkaar vrij

Ga eens na hoeveel tijd jullie nu echt met elkaar doorbrengen. Hierbij telt de tijd die jullie liggend op de bank doorbrengen niet. Het klopt dat jullie deze tijd met elkaar doorbrengen, maar hier is geen sprake van ‘qualitytime’. Probeer echte qualitytime met elkaar door samen iets te ondernemen. Dat doen jullie bijvoorbeeld door een vaste avond voor elkaar vrij te houden. Op deze avond kunnen jullie lekker eten, iets leuks doen en de avond vervolgens in stijl afsluiten. Voor dat laatste kunnen jullie mogelijk leuke speeltjes gebruiken, zoals een dildo.

Belangrijk is in ieder geval dat jullie écht tijd voor elkaar vrijmaken. Je kunt je relatie namelijk vergelijken met een bloem. Geef je de bloem geen oprechte aandacht? Dan gaat deze uiteindelijk vanzelf dood. Geven jullie elkaar in jullie relatie geen oprechte aandacht? Dan is de kans groot dat de relatie eindigt.

Verras en complimenteer elkaar

Elkaar verrassen is ook altijd goed. Dit hoef je echt niet altijd op een grootse manier aan te pakken. Door je partner op een kleine en laagdrempelige manier te verrassen, kun je al je liefde uitspreken.

Daarbij is het ook aan te raden om je partner eens te complimenteren. Complimenteer bijvoorbeeld de outfit van je partner of geef een complimentje over zijn of haar kookkunsten. Belangrijk bij zo’n compliment is uiteraard dat je het meent. Zolang je gek op je partner bent, kun je altijd wel een gemeend compliment verzinnen!

Samenwerking

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *