Hoe zou ik mijn toekomstige huis inrichten?

 photo interieur4.jpg

Zoals jullie misschien wel weten ben ik bezig met afstuderen. Hoe gezellig ik het ook thuis bij mijn ouders vind, er komt een tijd dat ik op mezelf ga wonen! Vorig jaar had ik al een klein voorproefje: ik ging vier maanden op kamers wonen in Utrecht. Daar kon ik mijn kamer helaas niet zelf inrichten, want ik huurde die kamer onder van een meisje. Vandaag een lekker inspiratie artikel met hoe ik mijn toekomstige huis zou inrichten. 

 photo interieur1.jpg

Ik heb het al eens eerder laten vallen op mijn blog: ik hou van wit interieur! Prachtig hoe al die mooie Instagram-accounts en Pinterest borden eruit zien met lichte, witte woonkamers en witte meubels. Allemaal wel perfect opgeruimd en dat vind ik eerlijk gezegd niet zo realistisch. Natuurlijk, er zijn mensen die super netjes zijn en waar nergens een oplader, krant of tijdschrift ligt (behalve tijdschriften prachtig gestyled op een bijzettafeltje), maar dat zal in mijn huis niet gauw voorkomen. Een beetje rommelig mag wel, is juist gezellig! De Eames stoelen vind ik trouwens echt te gek! Die zou ik heel graag willen in mijn toekomstige huis.

 photo interieur2.jpg

Koper is een trend die al een enige tijd zichtbaar is in interieur-land, maar ik vind hem nog steeds super leuk! Ik zou een aantal koperen details toevoegen aan mijn toekomstige huis, zoals mooie verlichting of  leuke accessoires.

 photo interieur3.jpg

Ik werk nu eigenlijk altijd achter mijn bureau vanuit mijn slaapkamer, maar eigenlijk is dat niet fijn. Dit zorgt ervoor dat ik soms de hele dag daar te vinden ben. Het zou fijn zijn als ik een soort kantoortje zou hebben waar ik ook al mijn blogspullen kwijt kan, maar waar ik ook een fotohoekje kan inrichten bijvoorbeeld. Mijn bureau zal er nooit zo netjes uitkomen te zien als op bovenstaande plaatjes, maar het is meer een inspiratie, haha!

Hoe zouden jullie je toekomstige huis inrichten? 

Bron foto’s: Pinterest

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 1 mei 2015 / 09:30

  Iedereen lijkt helemaal into dat scandinavische stijltje! Ik vind het nét te wit en ben meer van de gezellige tuttige dingen in huis haha. Toch zou ik het bij ieder ander prachtig vinden :)

  • Tedje
   Auteur
   1 mei 2015 / 13:25

   Kan ik me ook heel goed voorstellen hoor Eline! Ik denk ook niet dat mijn huis compleet wit wordt, anders is het wel heel wit, haha! Maar ik wil hier wel mijn inspiratie uit opdoen!

 2. 1 mei 2015 / 13:54

  Ik denk hier zo vaak over! En op tumblr zijn zulke mooie foto’s te vinden. Maar goed, eerst even sparen en dan zien we wel verder

  • Tedje
   Auteur
   1 mei 2015 / 14:23

   Haha, dat is inderdaad wel verstandig! Ik kan ook uren kijken naar die mooie plaatjes :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *