Hoera! Teddlicious bestaat 4 jaar!

teddlicious-4-jaar

Jeetje, wat vliegt de tijd! Vandaag bestaat Teddlicious 4 jaar! 27 september 2011 maakte ik een domein aan op WordPress en plaatste ik mijn eerste artikel online onder de naam Teddlicious. Ik begon toen net met mijn studie journalistiek en inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik ben afgestudeerd. 

Afgelopen jaar is er veel veranderd. Zo liep ik stage in Hilversum, woonde ik op kamers in Utrecht, ik heb een fulltime baan en daarnaast schrijf ik nog altijd met heel veel plezier voor Teddlicious en de boekenblog Adorable Books. Als jullie mijn blog al langer volgen, weten jullie misschien dat er de laatste tijd niet iedere dag meer een artikel online komt. Dat komt doordat ik dus 40 uur per week op kantoor werk! Toch blijven jullie terugkomen en dat vind ik echt heel erg leuk om te zien. Super bedankt daarvoor!

Door mijn blog heb ik ontzettend veel geleerd. Ik heb geleerd hoe je een blog runt, hoe je er geld mee kunt verdienen en hoe alles gaat bij de Kamer van Koophandel. Mijn blog heeft me ook ontzettend veel gebracht: een heel groot netwerk, hele lieve blogvriendinnen, maar ook tijdens mijn studie journalistiek heeft mijn blog geholpen. Ik heb geen moment spijt dat ik ooit ben begonnen met bloggen en ik ben ook nog lang niet van plan om te stoppen.

The facts

Zoals ieder jaar een aantal feiten op een rij van het afgelopen jaar:
– In vier jaar tijd heb ik bijna 1400 artikelen geplaatst.
– Bij elkaar hebben jullie meer dan 30.000 reacties achter gelaten.
– De meesten van jullie komen uit Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland. Brabant represent!
– Een aantal populaire zoekwoorden van afgelopen jaar: teddlicious, leuke meidenfilms, neutral shampoo, Netflix ervaringen en teddlicious op alle mogelijke manieren gespeld.
– 50 procent van jullie bezoekt mijn site via desktop, 35 procent via mobiel en 15 procent via tablet.
– De meesten van jullie bezoeken Teddlicious.nl via Chrome. Daarna het populairst: Safari, Safari app Internet Explorer, Firefox en Android Browser.
– Afgelopen jaar uploadde ik mijn eerste eigengemaakte filmpje! Check hem hier als je hem nog niet gezien hebt.
– De meestgelezen artikelen van afgelopen jaar op een rijtje: Leuke meidenfilms, Is Netflix een echte musthave?, Snelle en makkelijke pasta met zalm, Personal update: everything is changing, Something about food tag en Plogs van Boekarest.

Win win win! 

Ik wil jullie ontzettend bedanken dat jullie steeds weer terugkomen op mijn blog. Dat betekent echt heel erg veel voor me! Mijn blog is zo’n beetje mijn alles en ik werk er echt met heel veel plezier aan. Om jullie, mijn bezoekers dus, in het zonnetje te zetten, heb ik een aantal leuke winacties georganiseerd die in de maand oktober online komen: oktober winactiemaand!

Ik ben wel benieuwd, hoe lang volg jij Teddlicious.nl al? 

Heel veel liefs en een dikke knuffel aan jou,

Tedje

Volg:
Delen:

32 Reacties

 1. 27 september 2015 / 07:14

  Al vier jaar! Ik volg je daar best al een tijd van. Gefeliciteerd met je blog-verjaardag en dat je dit nog maar lang met veel plezier kunt blijven doen! X

 2. Marloes
  27 september 2015 / 08:37

  Alweer 4 jaar, wat een tijd, gefeliciteerd! Volgens mij heb ik je ergens in je eerste blogjaar ‘gevonden’ en ben je sindsdien blijven volgen, want je schrijft gewoon hele leuke stukjes en hopelijk blijf je dat nog een tijd doen :).

 3. Jeanne
  27 september 2015 / 09:03

  Al van dag een, ik vind het heel leuk , proficiat Tedje ga zo door!!

 4. 27 september 2015 / 09:08

  Gefeliciteerd, mooie mijlpaal!! Ik hoop dat het bloggen nog lang leuk blijft vinden, ik je artikelen namelijk wel.

  Liefs Hanneke

 5. 27 september 2015 / 09:14

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag, dat er nog heel veel meer mogen komen? Ik volg jou nu een paar maanden, volgens mij vanaf het moment dat ik mijn eigen blog ben begonnen. Leuk dat je wat winacties gaat organiseren, ik ben benieuwd :-)!

 6. Lise
  27 september 2015 / 10:15

  Gefeliciteerd, Tedje! Ik lees al enkele jaren met plezier je artikels, geen idee hoe lang precies :-).

 7. Henderica
  27 september 2015 / 10:19

  Ik volg je blog nu geloof ik een jaar (met veel plezier:))..gefeliciteerd met je 4e blogverjaardag!

 8. Joni
  27 september 2015 / 11:52

  Wieeeehoeee, gefeliciteeeeeerd Ted! Geweldig, je bent een topper ;)

 9. 27 september 2015 / 11:58

  Waaauw vier jaar is zo lang! Gefeliciteerd! <3

 10. 27 september 2015 / 12:17

  Wauw gefeliciteerd zeg! Dat is lang. Ik weet niet exact hoe lang ik je al volg, maar het is al vrij lang denk ik :)

 11. 27 september 2015 / 12:35

  Gefeliciteerd! Ik denk dat ik je al zo’n twee jaar volg :)

 12. 27 september 2015 / 14:58

  Super leuk! Gefeliciteerd! Ik volg je nog niet heel erg lang!

 13. 27 september 2015 / 15:00

  Wauw wat een tijd alweer, van harte gefeliciteerd!! :)

 14. Wendy (B)
  27 september 2015 / 15:47

  Het zal bijna 3 jaar zijn dat ik je volg :)

 15. 27 september 2015 / 17:22

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 16. sabrina
  27 september 2015 / 18:01

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Wat een tijd zeg. Ik volg je vanaf het begin dat ik blogs volg, nu bijna een jaar. Op naar de volgende verjaardag!

 17. 27 september 2015 / 19:05

  Gefeliciteerd! Ik volg jouw blog nog maar een paar weken:)

 18. 27 september 2015 / 19:57

  Aah wat leukkkk! Gefeliciteerd lieverd en op naar nog veel meer jaren :D

 19. Fred
  28 september 2015 / 08:20

  Gefeliciteerd meid! Het gaat je goed af! Je blog is echt een en stuk van je leven geworden!
  Nog heel veel plezier ermee.

 20. 28 september 2015 / 09:33

  Wauw 4 jaar alweer! Gefeliciteerd met je 4e blogverjaardag lieve Tedje! Dat er nog heel veel mogen volgen!

 21. Anita te Gussinklo
  28 september 2015 / 15:12

  Gefeliciteerd Tedje.
  Ik weet echt niet hoe lang ik je al volg, denk zo’n 2,5 jaar nu

 22. 28 september 2015 / 20:55

  Gefeliciteerd Tedje! Ik zou echt niet weten hoe lang ik je nu volg, maar voor mijn gevoel al best lang. En ik hoop natuurlijk dat je nog vele jaartjes door blijft bloggen!

 23. 29 september 2015 / 18:08

  Gefeliciteerd! Ik volg je blog nu al een aantal jaar en je doet het hartstikke leuk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *