Hoera! Teddlicious bestaat 6 jaar!

Tedje-8

Hoera! Vandaag bestaat mijn blog Teddlicious precies 6 jaar! 27 september 2011 maakte ik een domein aan via WordPress en plaatste ik mijn eerste artikel. Wie had 6 jaar geleden gedacht dat ik deze blogpost zou schrijven… 

Hoe het allemaal begon

Voor de mensen die nieuw zijn op mijn blog, ik zal in vogelvlucht vertellen hoe het allemaal begon. A trip down memory lane. Ik begon mijn blog toen ik in het eerste jaar van de studie journalistiek zat. Ik was al bekend met blogs, ik volgde ze namelijk op de voet. Zelf een blog beginnen wilde ik eigenlijk al een hele tijd, maar op de een of andere manier deed ik het nooit. Totdat ik begon met journalistiek dus. Ik werd aangespoord door Danique om zelf een blog te beginnen, waar ik haar eeuwig dankbaar voor ben. Nou, zo gezegd, zo gedaan. Ik begon met het online zetten van een heleboel blogs, bijna iedere dag. Voornamelijk over beauty en celebrities. Inmiddels schrijf ik over veel meer dan dat. Mijn blog is een stuk persoonlijker geworden. Ik neem jullie mee in mijn avontuur van het ondernemen, maar ik vertel jullie ook wat mijn favoriete films en series zijn, deel ik recepten met jullie, neem ik jullie mee op citytrips en andere reisjes en show ik af en toe ook nog eens outfits waar ik me comfortabel in voel. Een mengelmoes van van alles en nog wat dus, maar het zijn wel onderwerpen die dicht bij mezelf liggen en waar ik interesse in heb.

Goed, terug naar het begin, want as you may know heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Al snel kreeg ik pakketjes opgestuurd van bedrijven, like whuuut! Ik stond er versteld van, ik had geen idee dat ik allemaal leuke beautyproducten zou krijgen om uit te testen. Ik viel zowat van mijn stoel toen ik mijn eerste aanvraag voor een advertorial kreeg. Geld verdienen met mijn blog? Ik wist eigenlijk niet eens dat het kon! Tijdens mijn studie leverde het een leuk zakcentje op, zo leuk dat ik eigenlijk geen extra bijbaantje meer nodig had. Toch bleef ik wel werken in mijn vaders cateringbedrijf. Tijdens mijn studie kwam er iedere dag een blog online op Teddlicious.nl. Ieder vrij uurtje besteedde ik aan mijn blog, ik vond het zó leuk. Inmiddels zijn we dus 6 jaar verder en werk ik nog steeds iedere dag met liefde aan mijn blog Teddlicious en de boekenblog Adorable Books, die ik nog met 3 andere meiden run. Er verschijnt niet iedere dag een blog, maar toch zeker 3 of 4 keer in de week. De druk om iedere dag iets te plaatsen is eraf en ik voel me prettiger bij dit aantal.

2

Combinatie bloggen en freelancen

Na mijn studie heb ik 1,5 jaar in dienst gewerkt, daarna heb ik de keuze gemaakt om volledig voor mezelf te gaan werken. De combinatie freelance tekstschrijver en blogger bevalt me nog steeds heel erg goed. Het is nooit mijn ambitie geweest om fulltime blogger te worden, die vraag krijg ik best vaak. Ik vind bloggen méga leuk, maar ik vind mijn freelance klussen veel te leuk om die te laten schieten. Ik heb geen moment spijt van het feit dat ik ben begonnen met bloggen. Het heeft me gebracht waar ik nu sta en ik denk ook dat het me echt heeft geholpen in de wereld van het freelancen.

Inmiddels is het een traditie geworden: ik laat jullie de leukste feitjes van mijn blog van afgelopen jaar zien.

 • Het best gelezen artikel van afgelopen jaar is: 17 leuke meidenfilms op Netflix. Ook viel het artikel met 12 leuke zomerse mobiele achtergronden in de smaak bij jullie, die staat namelijk op nummer 2! Gevolgd door 18 leuke meidenfilms op Netflix. Ik zie een patroon…
 • De meesten van jullie komen binnen via Google (55 procent). Iets meer dan 27 procent van jullie typt Teddlicious.nl direct in in zijn zoekbalk. Daarna verschijnen pas de social media kanalen, heel interessant om te zien!
 • De meesten van jullie komen uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant, yay! De populairste plaatsen? Amsterdam, gevolgd door Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Maastricht en Breda.
 • Jullie gebruiken massaal Safari om mijn blog te bezoeken (hallo iPhone-lovers!). Op een tweede plaats staat Chrome, daarna volgen Internet Explorer en Firefox.
 • Ook uit het besturingssysteem-overzicht blijkt dat jullie iPhone-lovers zijn: bijna de helft van jullie gebruikt iOS om Teddlicious te bezoeken. 25 procent gebruikt een Android-toestel.

Ik wil jullie allemaal onwijs bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het zo bijzonder dat jullie steeds terug blijven komen! Zonder jullie kon ik dit werk niet doen en daar ben ik heel dankbaar voor. Om jullie te bedanken komen er binnenkort een paar leuke winacties online. Houd mijn social media kanalen daarvoor goed in de gaten! Volg je me al op Facebook en Instagram?

Liefs,
Tedje

Fotocredits eerste foto: Olga van Borren

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. Anita te Gussinklo
  27 september 2017 / 06:37

  Van harte Gefeliciteerd Tedje, wat een tijd alweer.

 2. Maria
  27 september 2017 / 06:50

  Leuk dat je jezelf (op de foto) in het zonnetje zet!

 3. 27 september 2017 / 07:28

  Gefeliciteerd! Wat een mooi aantal jaren al!

 4. 27 september 2017 / 07:43

  Wauw, wat een mijlpaal, gefeliciteerd! Leuk om dat rijtje te zien met statistieken!

 5. Min
  27 september 2017 / 08:41

  Gefeliciteerd !

 6. 27 september 2017 / 08:54

  Zes jaar alweer! Mooi! Gefeliciteerd! Heel leuke foto van jou, trouwens. :-)

 7. 27 september 2017 / 09:02

  Deze ouwe taart volgt je volgens mij al vanaf het begin! Vond de events waar jij ook was altijd heel gezellig! ;-) Tof dat je het mede dankzij je blog al zo ver hebt geschopt! You go girl!

 8. 27 september 2017 / 11:02

  Gefeliciteerd Tedje! Mooie mijlpaal. Volg je blog al heel wat jaren en blijf hem heel erg leuk én inspirerend vinden!

 9. Wendy (B)
  27 september 2017 / 12:58

  Proficiat!

 10. 27 september 2017 / 16:02

  6 jaar alweer! jeetje! van harte gefeliciteerd x

 11. 27 september 2017 / 16:27

  Ik besef me zojuist dat als jij niet had geblogd, en ik niet had geblogd… We elkaar waarschijnlijk nóóit hadden ontmoet. *slik* Dit moet ik even laten bezinken. Dus alleen al vanuit een egoïstisch oogpunt ben ik HÉÉL blij dat je alweer zes jaar blogt. Wat moet ik anders zonder jou? <3 Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

  • Tedje
   Auteur
   28 september 2017 / 15:53

   Ah, wat een super lieve reactie Fem! *pinkt traantjes weg* Dankjewel voor je lieve woorden! Doet me goed!

 12. 27 september 2017 / 17:33

  Wauw, 6 jaar alweer?! Wat lang! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik hoop nog heel lang van je blog te kunnen genieten :) Leuk om deze feitjes zo op een rij te zien!

 13. 27 september 2017 / 21:28

  Ah zo lang al, kei leuk! Gefeliciteerd! X

 14. Marian B
  29 september 2017 / 19:45

  Gefeliciteerd! Dat is al eventjes, lekker doorgaan zou ik zeggen.

 15. Will
  13 oktober 2017 / 12:53

  Nog van harte gefeliciteerd met je 6 jarige lustrum van je blog en nog vele jaren er bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *