Hoera! Teddlicious.nl bestaat vandaag 5 jaar!

teddlicious-5-jaarJeetje, wat vliegt de tijd! Vandaag bestaat Teddlicious.nl 5 jaar! 27 september 2011 maakte ik een domein aan op WordPress en plaatste ik mijn eerste artikel online onder de naam Teddlicious. Inmiddels zijn we dus vijf jaar verder en er is zoveel veranderd! 

Toen mijn blog 4 jaar bestond, was ik net afgestudeerd. Nu zijn we weer een jaar verder en heb ik meer dan een jaar fulltime werkervaring, ben ik van fulltime naar parttime medewerker gegaan en ben ik weer freelance editor en (online) content writer! Hiernaast schrijf ik ook nog altijd met heel veel plezier bij Adorable Books.

De perfecte combinatie

Door mijn blog heb ik ontzettend veel geleerd. Ik heb geleerd hoe je een blog runt, hoe je er geld mee kunt verdienen en hoe alles gaat bij de Kamer van Koophandel. Mijn blog heeft me ook ontzettend veel gebracht: een heel groot netwerk, hele lieve blogvriendinnen, maar ook tijdens mijn studie journalistiek heeft mijn blog geholpen. Ik heb geen moment spijt dat ik ooit ben begonnen met bloggen en ik ben ook nog lang niet van plan om te stoppen. Het is niet mijn ambitie om er mijn fulltime job van te maken. Ik vind freelanceklussen en collega’s veel te leuk! Voor nu is het de perfecte combinatie: bloggen en mijn freelance bestaan.

Zoals ieder jaar een aantal feiten op een rij van het afgelopen jaar:
– De meesten van jullie komen uit Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland. Brabant represent!
– Een aantal gekke zoekwoorden van afgelopen jaar: afval recept (??), telefoonhoesje voor aan je broek (alsof ik dat heb of over zou schrijven?), teddlicious op alle mogelijke manieren.
– 54 procent van jullie bezoekt mijn site via mobiel, 33 procent via desktop en 11 procent via tablet. Grappig, want vorig jaar bezochten de meesten van jullie mijn site nog via desktop!
– De meesten van jullie bezoeken Teddlicious.nl via Chrome. Daarna het populairst: Safari, Safari app Internet Explorer en Firefox.
– De meestgelezen artikelen van afgelopen jaar op een rijtje: 17 leuke meidenfilms op Netflix, 12 x leuke achtergronden voor op je telefoon, personal update: everything is changing en 18 leuke meidenfilms op Netflix.

Pssst! Binnenkort komt er een leuke winactie aan ter ere van het 5-jarige jubileum van Teddlicious, dus stay tuned!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 27 september 2016 / 12:14

  Gefeliciteerd! Ik lees je artikelen altijd met veel plezier!

 2. Sylvia
  27 september 2016 / 12:28

  Van harte gefeliciteerd met alweer je 5de blogverjaardag! Wens je nog vele jaren toe!

 3. Esmée
  27 september 2016 / 12:39

  Gefeliciteerd Tedje! Keep on blogging, ik lees je artikelen heel graag :).

  Liefs Esmée

  Ps. Wil je mijn andere reactie niet accepteren? Mijn mailadres staat perongeluk bij naam.

 4. Anita te Gussinklo
  27 september 2016 / 12:44

  Gefeliciteerd, wat een tijd alweer.
  Ik hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen.

 5. Marina
  27 september 2016 / 13:01

  Gefeliciteerd! Ga zo door!

 6. 27 september 2016 / 13:21

  Gefeliciteerd!! Ik lees al jaren je blog en ben nog steeds niet uitgelezen😊. Ik zeg op naar de volgende 5!

 7. lyd
  27 september 2016 / 13:28

  Van Harte Gefeliciteerd, op naar de volgende 5

 8. Wendy (B)
  27 september 2016 / 13:57

  Proficiat!

 9. 27 september 2016 / 16:57

  Gefeliciteerd! Wat een tijd, heerlijk! Geniet ervan :) x

 10. Sabrina
  27 september 2016 / 20:18

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal! Groetjes van een Brabantse die via chrome op de telefoon kijkt :)
  Op naar de 10!

 11. 27 september 2016 / 21:21

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik volg je blog al een hele tijd met veel plezier en hoop er nog lang van te mogen genieten!

 12. Thea
  27 september 2016 / 22:34

  Gefeliciteerd met je 5-jarige jubileum!

 13. Fred
  28 september 2016 / 08:26

  Gefeliciteerd Meiske!

 14. Moeders
  29 september 2016 / 09:14

  Trots op jou !😘

 15. Carolien
  8 oktober 2016 / 23:23

  Gefeliciteerd! Ik lees nog niet zo heel lang je blog, maar vind je verhalen erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *