Hotspot: A Cup of Cake in Breda

Vorige week was ik in Breda met Lizzy. We maakten outfitfoto’s en we gingen lekker lunchen, maar we aten ook een cupcake bij A Cup of Cake. Ik was er al vaker langsgelopen, maar ik was er nog nooit binnen geweest. Waarom eigenlijk niet? Dit is een plek waar ik iedere dag zou kunnen komen…. 

 photo cupcake2.jpg

Ik kon het niet laten om wat foto’s binnen te maken. Deze hotspot moest ik met jullie delen!

A Cup of Cake is mierenzoet ingericht: pastelroze, groen en wit zijn de basiskleuren. Echt té schattig en het past natuurlijk perfect bij de dingen die ze verkopen. Lizzy en ik gingen voor een Double Vanilla cupcake en, uiteraard, een Red Velvet Cupcake. Ze waren echt heerlijk! En ze zien er ook zo mooi uit!

 photo cupcake3.jpg

Ja, ik ben helemaal verliefd op dit winkeltje. Hier ga ik zeker nog vaker komen. Woon jij niet vlakbij Breda? Niet getreurd! Je kunt de cupcakes ook online bestellen op de zoete webshop van A Cup of Cake, die helemaal in stijl van de winkel is trouwens. Je kunt ook speciale bestellingen doen voor een feestje, een bruiloft of een bedrijfsfeest. Hoe leuk zou dat zijn.. Allemaal prachtige cupcakes in plaats van een bruidstaart.

Liefs van Tedje

St. Janstraat 6 Breda
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00u – 17.30u
Zaterdag: 10.oou – 17.00u
Eerste zondag van de maand: 13.00u-17.00u 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 10 februari 2015 / 05:53

  Oh man, wat mis ik dit. Een van mijn favoriete plekjes in Breda! :D

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2015 / 21:00

   Als je weer terug bent, gaan we bijkletsen met cupcakes!!

 2. 10 februari 2015 / 09:19

  Ziet er superleuk uit! Ik heb eigenlijk nog nooit een écht goeie cupcake op bedenk ik me nu!

 3. 10 februari 2015 / 11:46

  Aaah hier ga ik zeker eens een kijkje nemen. Super leuk! <3

 4. 10 februari 2015 / 17:17

  Aah dit ziet er echt super schattig uit! Zulke zaakjes mogen er wel meer komen!

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2015 / 20:59

   Daar ben ik het helemaal met je eens, Demi!

 5. 10 februari 2015 / 17:38

  Oh yummy! Toen ik in ny was , ging ik naar zo een klein winkeltje met allemaal cupcakes zo lekker!

 6. 10 februari 2015 / 20:51

  Ja, A Cup of Cake is geweldig, zowel vanwege de heerlijke (heerlijkste) cupcakes als de geweldig leuk inrichting!

 7. 10 februari 2015 / 20:52

  Oh wat een eye- én food candy zeg! Doe mij maar zo’n aardbeien cupcake hoor. Delicious!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *