Hotspot: Poké Perfect in Amsterdam

poke-perfect-6

Vorige week was ik in Amsterdam met Femke en we moesten en zouden naar Poké Perfect aan de Prinsengracht. De foto’s van de poké bowls die we op Instagram voorbij hadden zien komen zagen er zó lekker uit en wij als ultieme sushiverslaafden moesten dit gewoon uitproberen. Zo geschiedde! 

poke-perfect-3poke-perfect-4

Bij Poké Perfect in Amsterdam kun je poké bowls halen. En nee, dat heeft niks te maken met Pokémon, maar een poké bowl is een Hawaiiaans gerecht met rauwe blokjes vis en rijst. Sushi in a bowl dus! Maar je kunt ook quinoa, sla, boerenkool of in plaats van rijst. Je kunt je bowl helemaal zelf samenstellen met de ingrediënten die je zelf lekker vindt, maar Femke en ik kozen voor sushi bowls uit de zes standaard gerechten: The Witzel (met zalm, avocado, komkommer, lente-ui, sesamzaadjes en een ponzu-saus) en Sriracha Spicy Tuna (met tonijn, avocado, worteltjes, edamame, sesamzaadjes, lente-ui, tempura crispy en een licht pittige Sriracha-mayo).

poke-perfect-1

Wij kozen voor de ‘regular’ (je hebt ook nog een large) en deze is meer dan prima als lunch. Eigenlijk zelfs iets te veel! Nu vragen jullie je natuurlijk af of het lekker was. Nou en of! Nu ik deze foto’s weer zie, loopt het water me in de mond. Het was heerlijk! Het is wel prijzig (lees: rond de 10 euro voor een poké bowl), maar dit is dan ook niet iets dat je iedere dag eet. Wat mij betreft de perfecte lunch, maar ook mega lekker als avondeten.

poke-perfect-2

Bij Poké Perfect krijg je je sushibowl geserveerd in een plastic bakje, eigenlijk bedoeld om mee te nemen. Echter heb je binnen ook een paar bankjes en tafeltjes waar je je bowl rustig op kunt eten. Geen zin in een hele salade? Je kunt ook een sushirrito bestellen: een grote rol met sushi!

Poké Perfect
Prinsengracht 502, Amsterdam 

Zou jij een sushi bowl willen proberen bij Poké Perfect in Amsterdam? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 23 december 2016 / 12:12

  oeehhh dat ziet er zo lekker uit! Binnenkort maar eens proberen :D

 2. 23 december 2016 / 13:16

  Oeh, wat ziet dit er allemaal ontzettend goed uit! X

 3. 23 december 2016 / 15:02

  Het ziet er lekker uit en ik ben dol op sushi, dus dit zou ik wel eens willen proberen!

 4. 23 december 2016 / 15:20

  Het was zó lekker! Ik wil nu alweer terug :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *