How to: comfy reizen

 photo reizen.jpg

Bij gebrek aan tijd worden tegenwoordig veel dingen gecombineerd om tijd te besparen. Avondeten in de trein is daar een voorbeeld van. We zijn vaak van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat de hort op en onze agenda’s draaien overuren. Probeer jezelf af en toe een beetje af te remmen en wat meer comfort tussen alle activiteiten te proppen. Lees snel verder voor wat handige multitask tips!

Eten & treinen
Eten en treinen, een bijna onlosmakende combinatie van activiteiten. Vanwege gebrek aan tijd eten we wekelijks in de trein, bus of andere vorm van OV. Dit is natuurlijk helemaal prima, zolang je wel voldoende groentes en vitamines binnenkrijgt. Helaas bieden de Kiosken en Burger Kings op het station niet al te veel groentes aan, dus moeten we overstappen op plan B: van tevoren koken! Weet je al dat je het avondeten thuis niet gaat halen, maar wel gezond wilt eten? Kook ’s avonds voor twee! Bewaar één portie in de koelkast en je geniet de volgende dag van een heerlijke maaltijd. Pasta- en couscoussalades lenen zich hier perfect voor, maar er is nog meer! Zoek via jouw Samsung tablet nog meer lekkere en gezonde maaltijden voor onderweg, zodat je wekelijks kunt variëren. Geef jouw Galaxy Tab 2 7.0 extra bescherming tijdens het koken, zodat je deze gedurende de dag ook nog voor andere doeleinden kunt gebruiken.

Handig en compact!
Als je een hele dag onderweg bent, zit je er natuurlijk niet op te wachten om voortdurend een loodzware tas met je mee te slepen, die van binnen waarschijnlijk één grote chaos is. Kies bijvoorbeeld een leuke Galaxy Tab 3 7.0 hoes uit die voorzien is van speciale opbergvakjes. Deze twee-in-één hoes maakt het mogelijk om je OV-kaart, bankpas, belangrijke notities en dergelijke op één plek te bewaren. Super handig als de conducteur langskomt voor controle en je niet eerst je hele tas met rotzooi door hoeft te spitten.

Take it easy
In de trein is het not done om muziek via je speakers te luisteren. Pak je oortjes erbij en maak er je eigen feestje van! Natuurlijk is muziek op zo’n drukke dag ook een perfecte manier om even te ontspannen en om je gedachten te verplaatsen. Naast de oordopjes zijn er nog vele andere smartphone hulpmiddelen die je een helpend handje bieden tijdens het reizen, neem eens een kijkje!

Wat doe jij om het jezelf gemakkelijk te maken tijdens het reizen? 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 5 september 2014 / 08:25

  Aah wat een superleuke collage en fijne tips!

 2. 5 september 2014 / 08:37

  Leuk artikel! Ik reis niet vaak maar als ik reis meestal wel een paar goede uren. :)

 3. Jeanne
  5 september 2014 / 09:00

  Lekker thuis blijven, haha

 4. 5 september 2014 / 10:25

  Ik probeer altijd lekker koffie te halen en dan een koek of iets dergelijks. Iets ongezonds en op mijn bestemming gewoon wat gezonds haha!

  • Tedje
   Auteur
   5 september 2014 / 10:37

   Dat doe ik inderdaad ook heel vaak! :)

 5. 5 september 2014 / 12:55

  Leuk artikel! Als ik laat thuis ben en op het station eten wil halen ga ik meestal voor Julia’s. Dat is toch nog wel een soort van gezond, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *