How to: easy peasy Easter dots

How to: easy peasy Easter dots

 photo IMG_1682a.jpg

Ik ben geen expert in nail art. Sterker nog: ik heb pas net een dotting tool aangeschaft (zo’n ding waar je stipjes mee kunt zetten). And I like it! Wat is dat makkelijk om te doen zeg, en ook nog eens leuk! Vandaag laat ik aan jullie een hele makkelijke nail art zien waar je maar een paar dingen voor nodig hebt. Kijk je mee? 

Wat heb je nodig? Basecoat, twee kleuren nagellak naar keuze, dotting tool en eventueel een topcoat. Ik koos voor de kleuren wit en mintgroen, omdat ik mintgroen nu eenmaal een leuke kleur vind. En omdat geel zo standaard Pasen is, koos ik voor een tegenovergestelde kleur.

Ik heb de kleur 500 Peppermint van Rimmel London gebruikt in combinatie met een witte nagellak van Flormar.

 photo IMG_1681a.jpg

Wat je doet: je lakt al je nagels in dit geval mintgroen, behalve je ringvinger. Die lak je met de witte kleur. Ik heb op bovenstaande foto op iedere vinger twee laagjes op. Pak een papiertje en drup daarop de mintgroene kleur en de witte kleur. Vanaf hier ga je met je dotting tool stippelen. Eigenlijk spreekt het voor zich. Het ligt aan je dotting tool hoe groot de bolletjes worden.

 photo IMG_1682a.jpg

Tada! Klaar is Kees. Ik zei toch dat het easy peasy was?

 photo IMG_1684a.jpg

Wat je dan nog kunt doen (let op: dit vereist wel extra goede nail art skills! Just joking) is met de andere kant van je dotting tool (er zitten meestal twee groottes aan een pennetje) kleine stipjes zetten in de rondjes die je al gemaakt hebt. Zelf vond ik dit minder geslaagd. Je kunt met een dotting oneindig variëren, hartstikke leuk! Je geeft net even een extra touch aan je nagels. Toch leuker dan ‘alleen mintgroen’.

Doen jullie iets speciaals met je nagels met Pasen? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. dewi
  29 maart 2013 / 11:23

  cute! eindelijk een leuke nailart wat ik wél kan. ;p

 2. 29 maart 2013 / 12:11

  Ziet er heel leuk uit :) Lekker vrolijk!

 3. 29 maart 2013 / 13:53

  Wat een leuke en vrolijke creatie. De kleurencombinatie vind ik super geslaagd!

 4. 29 maart 2013 / 16:21

  Heel leuk, vind het mintgroene kleurtje heel mooi!

 5. 29 maart 2013 / 17:36

  Aaahw zo cutie en leuk!
  Die mint kleur maakt het ook helemaal pretty <3

 6. 29 maart 2013 / 17:40

  Echt schattig en heel leuk voor pasen! Ik hou van de mintkleur, het is mijn favo kleur voor de lente!

 7. 30 maart 2013 / 10:50

  Ziet er heel leuk uit. Ik heb ook een dottingtool, maar nog nooit gebruikt. Waarom!? Geen idee. Maar als ik dit zo zie wil ik hem wel graag proberen

 8. 31 maart 2013 / 14:00

  Ik heb die mintgroene nagellak ook, die is zo mooi! Heb ‘m laatst opgehad, goede kleur voor de lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *