How to: kerstlook 2

How to: kerstlook 2


Kerstmis zit er dan nu écht bijna aan te komen, het feest van de glitter en glamour. Ik heb weer een look voor jullie gemaakt die je met je eigen beautyproducten makkelijk na kunt maken. Kijken jullie mee? 

Stap 1. Breng oogschaduwbasis aan. Hierdoor blijft de oogschaduw beter zitten en komen de kleuren beter tot hun recht. Breng een klein beetje aan op je ooglid en smeer het goed uit. Ik raad aan om dit te doen, want anders gaat de oogschaduw snel in de lijntjes van je ogen zitten.

Stap 2. Dep met een gewone oogschaduwkwast in de kleur Push-Up van het Natural Eye Palette. Gebruik de kleur over het gehele bewegende ooglid. Stap 3. Meng de kleuren Heaven en Silk Teddy met elkaar en breng deze aan als highlighter onder je wenkbrauwen op je wenkbrauwbot. Als extra finish gebruik je een beetje highlighter van Smashbox direct onder je wenkbrauwen. Pomp eerst een beetje op je hand, zodat je het daarna met je vingers kunt aanbrengen. Stap 4. Breng de kleur Sexpresso licht aan in je arcadeboog. Dit hoeft niet heel erg netjes, we gaan het zometeen blenden. Je kunt de kleur altijd nog intenser maken door nog een laagje aan te brengen. Stap 5. Blend Sexpresso in je arcadeboog en breng de kleur Erotica er lichtjes overheen. Breng de kleur ook aan op de buitenste helft van je bewegende ooglid. In de kleur Erotica zitten subtiele glitters, wat een leuk effect geeft. Zeker voor kerstmis!
Stap 6. Blend alles mooi tot één geheel met je blendingkwast. Breng daarna met een kleinere oogschaduwkwast de kleur Honey Pot aan in het midden van je bewegende ooglid. Dit geeft een mooie glans.
Stap 7. Breng de kleur Push-Up nog een beetje aan in je binnenste ooghoek. Breng daarna een dun lijntje aan met een zwart oogpotlood. Pak je kleine, angled brush en breng de kleur Erotica over het zwarte lijntje aan voor wat extra glittertjes.Stap 8. Maak een winged eyeliner of zet je ogen gewoon aan met een eyeliner. Dit doe ik met een prachtige zwarte eyeliner met een gouden finish van Catrice.
Stap 9. Breng mascara, bronzer en blush aan. 
Stap 10. Als je de ooglook al heftig vind, kun je ervoor kiezen om je lippen redelijk neutraal te houden zoals hierboven. Ik gebruikte een shimmery roze gloss van Sephora. Als je wilt gaan voor een échte partylook, maak je lippen dan rood. Daarvoor gebruikte ik de duo lipgloss van Catrice. Eerst breng je de rode kant aan, deze droogt mat op. Voor een extra feestelijk effect, gebruik je de gouden glitter gloss die aan de andere kant zit. 

  Producten die ik heb gebruikt:

– Too Faced Shadow Insurance
– Smashbox highlighter
– Hema powder brush
– Clinique repairwear laser focus (nr, 3)
– Pupa oogpotlood
– Catrice Liquid Liner ‘Drama Queen’ uit de Limited Edition lijn ‘Welcome to Las Vegas’
– Sephora blush ‘Abricot Plaisir nr. 6’
– Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer nr. 04 Sunswept
– Too Faced Natural Eye Palette

– Catrice duo lipgloss ‘Lovely Sinner’ uit de Limited Edition lijn ‘Welcome to Las Vegas’
– Mascara van Sephora
– Sephora lipgloss nr. 13 Miami Pink
– Clinique high lengths mascara nr. 01 black
– Blending kwast van Hema
– Oogschaduwkwast van Hema
– Blushkwast van Estée Lauder
– Kleine, angled brush van Oriflame

Wat vind jij van de look? Zou je voor de neutrale of heftige lipgloss gaan?
x Tedje

Volg:

7 Reacties

 1. 21 december 2011 / 12:15

  Ik zou persoonlijk voor een neutralere lippenkleur gaan. Maar, ik ben dan ook niet zo een fan van lippenstift aangezien die toch afgaat wanneer je eet of drinkt. Ik hou het accent liever op mijn ogen.

  Trouwens, heel mooie look. Ik zie hem wel zitten. Zeker met het Erotica-kleurlijntje!

 2. 21 december 2011 / 12:26

  Mooie look! dat lijntje is echt super, het lijkt een beetje groenig :)
  Het staat je ook heel mooi !

 3. 21 december 2011 / 14:33

  Staat je super mooiiii! Dat palette wil ik echt al 10000 jaar trouwens!!

 4. 21 december 2011 / 19:34

  Heel erg mooi gedaan! Nu wil ik het palette NOG meer, misschien moet ik het toch maar eens vragen voor Kerst ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *