HOW TO: Too Faced Natural Eye Palette look

HOW TO: Too Faced Natural Eye Palette look

Vandaag laat ik jullie een foto tutorial zien met een look die ik heb gemaakt met het Too Faced Natural Eye Palette. Kijken jullie mee? 

Breng eerst een dun laagje oogschaduwbasis aan. Dit zorgt ervoor dat je oogschaduw de hele dag blijft zitten en dat de kleur van de oogschaduw beter overkomt.

Dep daarna een platte oogschaduwkwast in de kleur Velvet Revolver en breng deze kleur aan op je gehele bewegende ooglid.
Breng daarna met een klein rond kwastje de kleur Sexpresso aan in je arcadeboog. Bouw dit op in dunne laagjes, zo kun je zelf bepalen hoe donker het wordt. Als je meteen een dikke laag aanbrengt, is de kans groot dat het gelijk te donker is. Trek de kleur door naar het einde van je bovenste wimperrand, zo ontstaat er een soort V op zijn zijkant (outer V). Blend daarna alles mooi. Zorg dat de kleuren in elkaar overlopen en dat er een harde lijnen meer te zien zijn.

Nu is het tijd om je oog te highlighten. Breng daarvoor de kleur Heaven aan onder je wenkbrauw. Breng daarna de kleur Push-Up aan naast je outer V tot iets over de helft van je ooglid. Blend dit een beetje met de kleur Sexpresso die je al aan hebt gebracht in je arcadeboog.

Breng daarna Honey Pot op de binnenste helft van je ooglid. Daarna zet je een lijntje onder je ogen met de kleuren SexpressoPush-UpHoney Pot. Zorg dat deze kleuren in elkaar overlopen, net zoals op je ooglid. In je binnenste ooghoek breng je een beetje Silk Teddy aan. Als je wil kun je nog wat extra highlighter aanbrengen onder je wenkbrauw. Doe dit met de kleur Silk Teddy. Breng de kleur deppend met je vinger aan, dat gaat het makkelijkst.


Nog een likje mascara en je bent klaar! Voor een complete look: breng nog wat bronzer, blush en lipgloss aan.

En klaar!

Producten die ik heb gebruikt:
– Too Faced Natural Eye Palette
– Too Faced Shadow Insurance
– MAC Mineralize Blush in Feeling Flush
– Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer 04 Sunswept
– Essence Lipgloss
– Clinique High Lenghts Mascara

Wat vind jij van de look die ik heb gemaakt?
Liefs van Tedje

 

Volg:

12 Reacties

  • 10 maart 2012 / 09:54

   Ja, ben er ook ontzettend blij mee! Geen enkel moment spijt gehad van mijn aankoop!

 1. 10 maart 2012 / 09:51

  Dit is ongelofelijk mooi. Wat doe jij dat goed, niet te geloven. Ik hou van deze look!

 2. 10 maart 2012 / 10:58

  wauw dat heb je echt prachtig gedaan! ook erg mooie kleuren <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *