How to: je tuin gezellig maken

Plant wall

De zomer is in volle gang en er zijn al heel wat avondjes geweest dat we lekker tot laat in de avond buiten hebben kunnen zitten. Maar is jouw tuin al een beetje gezellig? Ik zet een aantal tips op een rij hoe je je tuin leuk kunt aankleden met accessoires. 

1. Gezellig hoekje

Met design tuinaccesoires zoals hierboven op de foto maak je je tuin in een handomdraai gezellig. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit gezellige hoekje vol met kussens en planten? Van dit hoekje (dat waarschijnlijk eerst nutteloos en ongezellig was) hebben ze er echt iets leuks van weten te maken en hebben ze de ruimte ook goed benut. Een leuk bankje met kussens van  fleurt de boel gelijk op.

2. Vloerkleed voor buiten

Iets wat ik de laatste tijd steeds meer zie: vloerkleden voor buiten! De buitentapijten van Ferm Living zijn bijzonder en net even anders dan anders. Bovendien zijn ze ook nog eens gemaakt van gerecycled polyester en zijn dus duurzaam. Mooi meegenomen! Met een buitentapijt creëer je een gezellig huiskamergevoel, maar dan buiten!

3. Plantenjungle

Het ligt voor de hand, maar misschien denk je er niet altijd aan: zorg ervoor dat er altijd iets in bloei staat. Een mooie plant, leuke bloemetjes, dat maakt je tuin direct zoveel gezelliger! Vooral als er wat kleur bij zit. Speel met de groottes van planten en creëer je eigen plantenjungle. Zorg ervoor dat je verschillende potten hebt en verschillende planten. Varieer ook met hoogtes waarop je de planten zet, dat ziet er gelijk leuk uit!

4. Lampjes

Tijdens de zwoele zomeravonden die er nog aan zitten te komen, maakt verlichting je tuin helemaal af. Hang in de overkapping een stoere industriële lamp of hang gezellige, gekleurde lampjes op aan je balkon of tegen de muur van je tuin. Op tafel doen kaarsen en windlichten het eigenlijk altijd goed! Of wat dacht je bijvoorbeeld van de Marset Follow Me Tafellamp? Super stijlvol en deze lamp kun je overal mee naartoe nemen, waar dan ook. Ideaal voor buiten, maar ook voor binnen. Ook handig: je kunt de lamp opladen en daardoor hoef je niet moeilijk te doen met stopcontacten en snoeren in de tuin.

Hoe maak jij jouw tuin gezellig? 

Dit is een gesponsord artikel. 

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 26 juli 2017 / 07:13

  Wauw wat een toffe inspiratie! Zo’n buitenkleed vind ik erg leuk en het is ook geweldig als mensen buiten bankjes aankleden met kussens enzo. Ziet er geweldig uit dit! Malou x

  • Tedje
   Auteur
   26 juli 2017 / 18:29

   Ja, dat is echt super leuk! Als ik een wat grotere tuin heb, wil ik dat sowieso ook!

 2. 26 juli 2017 / 10:08

  Ik ben echt pro lampjes je kan het op zo veel manieren leuk maken. Zelf ben ik ook enorme fan van kaarsen. Een mooie grote kaars op tafel of van die platte voor in de tuin. Heerlijk die gezelligheid.

  • Tedje
   Auteur
   26 juli 2017 / 18:29

   Dat is inderdaad ook echt super leuk, thanks voor de tip, Birgitt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *