I ♥ Summer Tag

i-love-summer-tag

I loooove tags! Ik heb volgens mij al een aantal Summer tags gedaan, maar dat maakt me helemaal niet uit. Ik vul er gewoon vrolijk nog eentje in! Deze tag is bedacht door de Arne en Frauke van The Life Factory

1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Bij Italiaans schepijs is dat iets fruitigs, zoals meloen of mango en bij een waterijsje is mijn favoriet toch wel een perenijsje van Festini.

2. Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
Een shortje met een hemdje! Dat draag ik eigenlijk altijd in de zomer. Ik vind jurkjes en rokjes heel leuk, maar dat is soms niet zo heel erg praktisch. Deze zomer gaan ook mijn espadrilles onmisbaar zijn. Die heb ik pas een paar weken, maar ik weet nu al dat ik die veel ga dragen.

3. Wat is je favoriete zomerse drankje?
Fanta Lemon! Mijn ultieme vakantiedrankje dat ik eigenlijk alleen maar op vakantie drink. Geen idee waarom, want in Nederland verkopen ze het ook op steeds meer plekken.

4. Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
Lezen op een bedje/stoeltje aan het water. Of dat nu een strand of een zwembad is, ik vind het allemaal prima. Zolang ik maar lekker veel kan lezen en genieten van het mooie weer! Meestal zit ik in de schaduw, omdat ik het in de zon veel te warm vind. En te veel zon is trouwens ook niet goed voor je huid.

5. Hoe ziet jouw typische make-uplook er uit?
Op een echte warme dag draag ik eigenlijk nauwelijks make-up. Zeker niet op vakantie. Dan ga je toch steeds zwemmen en bovendien zweet je al je make-up er toch weer af. Als ik niet ga zwemmen, ga ik meestal voor een dunne eyeliner en een likje mascara en wat highlighter. Meer niet!

6. Wat is je favoriete zomerliedje?
Ik heb nog niet echt mijn favoriete zomerliedje van 2015 ontdekt, maar ik hou van alle Spaanstalige, vrolijke nummers die een beetje fout zijn, haha! Verder vind ik loungemuziek ook altijd heel chill om naar te luisteren.

7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Salades met brood! Mijn favoriete maal. Het leuke vind ik dat je met salades zoveel kunt variëren. Als toetje natuurlijk watermeloen, want dat vind ik heerlijk!

8. Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
DIY in de zomer? Mij niet gezien. Dan ga ik eerder voor een lekker recept. Ik ben al niet heel erg van het knutselen, maar in de zomer zeker niet, haha!

9. Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
In ieder geval een frisse of zoete parfum, zoals Daisy van Marc Jacobs!

10. Welke plannen heb je voor deze zomer?
Zoals jullie misschien wel weten, heb ik een fulltime baan, dus vooral heel veel werken! Halverwege juli ga ik een weekend naar Den Bosch met mijn vriend en in september gaan we 9 dagen genieten in Griekenland. Daar kijk ik nu al zoveel naar uit! Ik hoop dat ik tussendoor ook nog lekker een weekend aan het strand kan doorbrengen.

Ik tag Lizzy, Denise, Danique, Yara, Marloes en Kelly, maar mocht jij de tag willen overnemen voor op je eigen blog, mag dat natuurlijk ook!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 18 juni 2015 / 09:20

  Hij is FUN! Ik ga hem meteen overnemen! Ik vind trouwens panini’s ook zoiets typisch zomers hebben om te eten, vooral met brie en ananas.

 2. 18 juni 2015 / 11:10

  Fanta lemon is zo lekker! Al helemaal met ijsklontjes. <3

 3. 18 juni 2015 / 16:39

  Door deze tag krijg ik al helemaal zin in de zomer! Over precies een week heb ik zomervakantie… De laatste loodjes haha!

 4. 18 juni 2015 / 17:33

  Ik vind de tag zo leuk! Ik plaats hem volgende week! ;-)

 5. 18 juni 2015 / 21:35

  Wat een super leuke tag en ook nog leuk ingevuld :)

 6. 19 juni 2015 / 21:56

  Hij is leuk! En wat een zomerse foto’s! Heerlijk Griekenland in het vooruitzicht. Dat wordt vast en zeker genieten :). Thanks voor het taggen ik ga hem zeker overnemen. Fijn weekend X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *