I love it when…

I love it when…

white_over

Jullie hebben hier mijn I hate it when lijstje al kunnen lezen. Dat was natuurlijk allemaal een beetje negatief, maar dat mag best voor een keer, toch? Vandaag is het in ieder geval tijd voor een positief lijstje. I love it when….

– De zon schijnt en ik op het strand lig met een boek en een hand in het zand. Een ijskoude Coca-Cola, zonnebril, bikini, strand, de golvende geluiden van de zee op de achtergrond. Do I need to say more?

– Ik zonder jas naar school kan. Instant happiness als je het mij vraagt!

– Er een nieuwe aflevering is van een van mijn favoriete series. Pretty Little Liars, The Lying Game, Glee, Hart of Dixie..

– Ik een heerlijk avondje op de bank kan spenderen samen met mijn vriend. Filmpje, zakje M&M’s, kop thee, kaarsjes. Gezelligheid dus!

– Ik superveel inspiratie heb om te bloggen en zo vijf berichten vooruit schrijf.

– Ik me nog een keer kan omdraaien op een lazy sunday.

– Voordat ik ga slapen, de regen zachtjes op mijn raam tikt.

– Mijn kleine nichtjes op bezoek komen. ONE LOVE!

– Uiteten gaan met lieve mensen. Dat is twee keer happiness!

– Er weer een pakketje voor Teddlicious op me staat te wachten!

– Ik zo verslaafd ben aan een liedje dat ik hem serieus vijftien keer achter elkaar luister.

– Ik in alle rust mijn nagels kan lakken. Nagels lakken werkt voor mij op therapeutische basis geloof ik, zo ontspannend en rustgevend….

– Het zondag is en ik helemaal niks hoef. Niks voor school, geen verplichtingen. Lekker uitslapen, een beetje bloggen, series kijken, filmpje kijken, vooral niet de moeite doen om me aan te kleden of op te maken. Een echte lazy sunday dus.

– Het weer tijd is om carpaccio te eten! HONGER!

– De trein precies stopt waar ik sta op het perron.

Wat is jullie instant happiness moment

Liefs van Tedje

 

Volg:

21 Reacties

 1. 10 januari 2013 / 06:43

  Dit soort lijstjes zijn echt love om te lezen! Echt heerlijk. Vooral die tweede, dat herken ik echt helemaal. Aaaahw, fietsen zonder jas naar school, SERIEUS. Dan ben ik happiest girl evahh. Of pakketjes voor la blog, ja. Super! ^^

 2. 10 januari 2013 / 07:52

  Echt een leuk artikel! Ik word er blij van! Ik herken het echt. Nieuwe afleveringen van Pretty Little Lairs maken me ook echt blij! Verder vind ik het heerlijk als ik mijn huiswerk af heb.

 3. 10 januari 2013 / 09:10

  Dat is een lekker lang lijstje. Ik zal blij worden als ik over een paar uur m’n rijbewijs mag aanvragen :)

  • Tedje
   Auteur
   10 januari 2013 / 09:19

   Aah leuk! Gefeliciteerd! Daar werd ik inderdaad ook heel blij van :)

 4. 10 januari 2013 / 10:30

  Leuk dat je een I hate and I love artikel hebt geschreven! Ik herken hier zoveel puntjes van hihi. Zo vind ik de regen op de ramen als ik in bed lig ook heerlijk en een dagje strand can’t wait!

 5. 10 januari 2013 / 10:44

  Die laatste herken ik met de bus! En die met pakketjes. Als het is goed is licht er voor mij een pakketje als ik thuiskom.

 6. 10 januari 2013 / 11:14

  Lazy sundays zijn zo heerlijk. In je pyjama op de bank, ik hou er van!

 7. 10 januari 2013 / 12:31

  Leuk lijstje! En weer herkenbare dingen haha.

 8. 10 januari 2013 / 12:37

  Erg leuk, kleine dingetjes, maar je wordt er o zo blij van!

 9. 10 januari 2013 / 13:17

  Het ontdekken van nieuwe, leuke muziek!

 10. 10 januari 2013 / 16:13

  Haha, zo herkenbaar! Vooral dat rustgevende gevoel bij het nagels lakken..

 11. 10 januari 2013 / 16:28

  Oooh dit zijn zulke fijne momentjes! Van nagels lakken word ik ook altijd helemaal rustig. *zenn*

 12. 10 januari 2013 / 16:52

  Een heerlijk, positief lijstje!
  Haha de inspiratie herken ik (a)
  <3

 13. 10 januari 2013 / 20:48

  Leuk lijstje. Luie zondagen zonder verplichtingen zijn heerlijk :-)

 14. 10 januari 2013 / 22:19

  Ik hou ook van luie zondagen en dagen met tons of inspiration om te bloggen. Wanneer ik mailtjes krijg voor ChellesBlog en positieve comments op mijn artikelen. Wanneer ik zomaar geld over heb om te spenderen terwijl ik dat totaal niet had verwacht. Andere blij maken met iets liefs. X

 15. 12 januari 2013 / 22:40

  Echt super leuk om te lezen, je gaat ook echt zelf nadenken wat jou eigen momenten zijn.. I love it when ik ’s ochtends wakker wordt en als ik naar buiten kijk een strak blauwe lucht zie. Heerlijk

  • 15 januari 2013 / 18:46

   en ik elke keer weer je blog lees! blijf steeds terug komen! zo leuk hihi

 16. 13 januari 2013 / 00:08

  Hell yea, vooral de inspiratie! Oh my god, ik kan daar echt van genieten! Reviews gooi ik er tijdens een footballwedstrijd zo uit, maar als ik er echt voor moet zitten, verloopt het moeizaam, maar als het dan smooth gaat – meestal als ik zeer enthousiast ben – typ ik het zo neer. :”) Ik houd van het moment als je zoveel hebt gedaan, of een rotdag hebt gehad, of heel moe bent eindelijk in bed kan gaan liggen. Voorheen had ik dat niet, maar als ik mijn kussen raak voel ik echt een intens gelukkig moment. :’) Dat met de nagels lakken heb ik met make-up, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *