I shopped again!

I shopped again!

 photo CollageImage2.jpg

Ik liet jullie vorige week al een kleine shoplog zien, maar vandaag heb ik er weer een voor jullie! Ik ging vorige week lunchen en shoppen in Breda met vriendin Julie en ik heb weer wat leuke dingetjes kunnen scoren! 

 photo IMG_1593a.jpg

Ik kon het natuurlijk weer niet laten om naar het Kruidvat te gaan. We hebben er lekker lang gesnuffeld en elkaar dingen aanbevolen: ‘Aaah je moet echt deze concealer eens proberen, ooh werkt die BB Cream voor jou niet? Ooh kijk dit nagellakje van Catrice is leuk!’ Je weet hoe het gaat. Ik kocht uiteindelijk een dotting tool van Essence, een nail art topper van Essence en de Strawberry & Passion Fruit nagellak remover want die was bijna op. Ik was in totaal €4,78 kwijt.

 photo IMG_1608a.jpg

 photo IMG_1609a.jpg

 photo IMG_1610a.jpg

Bij de Zara kocht ik deze twee superleuke dingen: een spijkershort (€29,95) en een koraalkleurige blazer (49,95). Vriendin Julie kocht uiteindelijk ook de blazer, we konden hem echt niet laten hangen. Hij is zo leuk en perfect voor de lente die nu onderhand wel eens mag komen. Ik draag hem gewoon nu al met een zwarte jeans en een crème kleurige trui eronder.

 photo IMG_1612a.jpg

Bij de H&M kwamen we deze nep beautyblender tegen voor €2,95. Meenemen! Dachten we. Ik heb hem al gebruikt en ik ben er niet echt enthousiast over. Ik heb zelf geen echte beautyblender, dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar dit lijkt me niet hoe zoiets werkt. Ten eerste: als je hem nat maakt, gebeurt er niks. Hij wordt niet groter of meer ‘poofy’. Hij blijft hard en stug. Ik heb dus ook het idee dat je heel hard moet drukken wil er wat foundation op je gezicht komen. Nee dit is wat mij betreft absoluut geen aanrader. Nu ben ik wel extra benieuwd naar de echte beautyblender.

 photo IMG_1596a.jpg

Als laatste gingen we bij Sephora naar binnen en daar kochten we allebei het Naked Basics palette. Op het tweede make-up product kreeg je 50 procent korting, dus dat was een mooie deal voor ons! Ik ben er echt ontzettend blij mee. Ik heb ook al het Naked 2 palette, maar dit is absoluut een mooie aanvulling erop. Een review komt eraan!

Wat vind jij van mijn aankoopjes? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 28 maart 2013 / 07:13

  Superleuke kleren en leuke make-upjes! Ik had inderdaad al een review gelezen op VeraCamilla over die beautyblender dupe van H&M, niet erg positief net zoals jij. En die nagellakremover die toen in jouw goodiebox zat gebruik ik nu nog steeds, haha!

 2. dewi
  28 maart 2013 / 07:35

  hele leuke aankopen! die blazer is idd helemaal fantastisch! :D

 3. 28 maart 2013 / 08:40

  Gave aankopen. Jammer van de blender, wist al dat het niks was door verschillende reviews. Jammer heeee :) Had zo leuk geweest. Het basic palette is top!!!!!

 4. 28 maart 2013 / 08:44

  Wat een mooi shortje is dat. Ik heb vorige week ook een short gekocht, kan niet wachten tot de zomer :)

 5. 28 maart 2013 / 09:09

  leuke aankopen allemaal :D love die essence nagellakremover!

 6. Wendy (B)
  28 maart 2013 / 09:16

  Leuk :)
  Zo een nagellakremover zou ik ook wel eens willen .
  En dat palette: ik ben nieuwsgierig!

 7. 28 maart 2013 / 09:43

  Leuke aankoopjes. Die nagellakremover maakt me wel nieuwschierig.

 8. 28 maart 2013 / 13:31

  Die blazer is echt ontzettend leuk zeg!!

 9. 28 maart 2013 / 15:33

  Leuke aankopen!
  Die blazer en spijkerbroekje is leuk ^^
  De fake beautyblender lijkt me ook erg fijn

 10. 28 maart 2013 / 15:35

  Wat een mooie blazer! Super leuke aankopen. Liefs, Sophie

 11. 28 maart 2013 / 21:48

  Aaaah, Lucky guuuurl met de Naked Palette van UD! Ik was vandaag in de Sephora, maar alles was weg! Overal waren schappen leeg en het was ook echt een chaos joh. Damn, de blazer looks good. Ik houd van blazertjes!

 12. 28 maart 2013 / 22:43

  Leuke aankoopjes, vind het blazertje erg leuk en de Naked Basics wil ik ook heel graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *