Ik ben recensente op Adorablebooks!

Als jullie mijn blog al wat langer volgen, weten jullie dat ik dol ben op schrijven en op lezen. Jullie zien regelmatig tijdschriften en boeken voorbij komen in de Take a look at my life artikelen. Nu heb ik iets heel leuks te melden, vanaf vandaag ben ik namelijk recensente op boekenblog Adorablebooks!

Ik ga voornamelijk recensies over chicklits schrijven, omdat chicklits nou eenmaal zo heerlijk weglezen! Verder kun je op Adorablebooks ook recensies lezen van thrillers, fantasy boeken en romans. Adorablebooks is niet alleen een boekenblog, maar sinds kort worden er ook films gerecenseerd. Ik ben van plan om dat ook veel te gaan doen, omdat ik ook ontzettend hou van films kijken. Dat weten jullie ook wel als jullie mijn movie challenge lijstje bekijken!

Hou jij ook zo van lezen? Neem dan zeker een kijkje op de site van Adorablebooks! Morgen kun je al mijn eerste recensie verwachten op Adorablebooks! Kende jij de site trouwens al?

Liefs van Tedje

Volg:

11 Reacties

 1. 6 juli 2012 / 08:18

  Ik kende de site al, echt leuk! Ik lees alleenniet zoveel boeken haha. Ik moet er echt weer aan beginnen. :’)

 2. 6 juli 2012 / 09:30

  Wat leuk nieuws zeg!!
  Ik ken de site natuurlijk al via Danique…
  Als jullie ooit nog meer mensen kunnen gebruiken, let me know hahaha!:)
  Heel veel plezier daar!

 3. 6 juli 2012 / 14:29

  Ik ken wel meer mensen die dat hebben gedaan. Erg tof dat je dat doet :D

 4. 6 juli 2012 / 21:03

  Wat super leuk! Ik kende de site nog niet, succes met schrijven van de recensies! :-)

 5. 8 juli 2012 / 23:02

  Wat leuk zeg, gefeliciteerd! Een positieve ontwikkeling! Ik ken de site nog niet, ga er zeker een kijkje nemen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *