Ik ga naar mijn vriend en ik neem mee…

Ik ga naar mijn vriend en ik neem mee…

IMG_7096

Zoals jullie misschien al wel weten, ik heb een lange afstandsrelatie. Mijn vriend woont in Maastricht, en ik vlakbij Breda. Een redelijk grote afstand die we dus elke keer moeten overbruggen. In augustus hebben we alweer 4 jaar een relatie, wauw wat gaat dat snel. :) Als ik naar mijn vriend toe ga, blijf ik daar voor een heel weekend: van vrijdagmiddag tot en met zondagavond en meestal ga ik zelfs maandag pas terug (als ik dan geen school heb). Natuurlijk neem ik dan altijd mijn toilettas mee, zijn jullie benieuwd wat ik allemaal meesjouw naar mijn vriend?

Mijn toilettas is van Oilily. Ik heb hem al heel erg lang, maar ik vind hem nog steeds erg prettig in gebruik en hij is gewoon zo leuk met dat roze!

Eerst ’the basics’: mijn favoriete deodorant van Dove, Hannah Vitamin Complex, parfum: The Body Shop White Musk Libertine, een oogreiniger van Decubal in een potje van Clinique, mijn favoriete dagcrème van Decubal en een blikje Purol.

Ook neem ik altijd een paar flesjes nagellak mee. Ik kan nooit kiezen, dus neem ik altijd 3 of 4 hele verschillende lakjes mee! Essence Nude Glam Café Olé Hema nailpolish nr. 4Rimmel London Peppermint. Ook neem ik altijd een basecoat mee, deze is van Seche, en natuurlijk mijn favoriete nagellakremover van Sephora!

Prime and Fine translucent loose powder van Catrice. Ik neem eigenlijk nooit losse oogschaduws mee naar mijn vriend, maar altijd een palette. Dat is gewoon handig, je kunt dan veel verschillende looks maken (Sleek Au Naturel palette). Voor een beetje kleur op de wangetjes de Sleek blush in Rose Gold en voor een gezonde gloed over mijn gezicht de Paula’s Choise Bronzer.

Om mijn oogschaduw langer te laten blijven zitten: de Too Faced Shadow Insurance. Een superfijn product van Catrice: de Made To Stay Highlighter. Een nude lipgloss van Sephora lipgloss 20 Perfect Nude Shiny. Om de walletjes een beetje weg te werken: Essence concealer. Een Pupa oogpotlood en mijn favoriete mascara: Pupalash.

Dit zijn alle spulletjes die in mijn toilettas zitten als ik naar mijn vriend ga. Natuurlijk neem ik niet precies altijd dit mee, maar het wijkt ook niet zoveel af! Zo kun je ook gelijk zien welke producten favoriet van mij zijn. Dit zijn trouwens niet alle producten die ik meeneem. Er zitten altijd nog wel wat verdwaalde beautyproducten in mijn handtas.

Welke producten neem jij sowieso mee naar je vriend?
xoxo Tedje

Volg:

21 Reacties

 1. 23 juni 2012 / 08:54

  Wat een mooie tas! Ik neem ook altijd heel veel mee als ik een nachtje naar mijn vriend ga!
  Liefs

 2. 23 juni 2012 / 09:11

  Leuk om te zien wat je meeneemt! Naar die vitamine complex ben ik wel benieuwd :)

 3. 23 juni 2012 / 09:54

  Ik sleur altijd veel te veel mee naar mijn vriend. Eigenlijk wel elke keer als ik weg ga… Ik moet daar echt eens mee ophouden :D Erg leuke post!

 4. 23 juni 2012 / 10:50

  Leuke toilettas, lekker ruim ook! Ik moet je wel bekennen dat ik stiekem best wel blij ben dat ik nu samen woon, want wat een spullen loop je al gauw allemaal mee te sjouwen! :-)

  • Tedje
   Auteur
   23 juni 2012 / 10:54

   Ooh dat lijkt me heerlijk inderdaad! En allemaal niet meer bekijken wat je allemaal mee moet nemen ;)

 5. 23 juni 2012 / 13:46

  Wat knap dat je een lange afstand relatie kan blijven onderhouden. Lijkt me best moeilijk, maar het is het waard! Leeuk om te zien wat je meeneemt, het is nog best wel veel haha.

  • Tedje
   Auteur
   23 juni 2012 / 14:35

   Het is ook best lastig! Maar het gaat nu al bijna 4 jaar goed, dus! :-)

 6. 23 juni 2012 / 16:51

  Leuk om te zien! En dat van kiezen van nagellak, ik herken ’t. Ik kan ook nooit kiezen. :P

 7. 23 juni 2012 / 21:01

  je hebt veel leuke spulletjes zeg!
  leuke post
  x,
  Natalie

 8. 24 juni 2012 / 19:57

  Haha 4 potjes nagellak mee naar je vriend? Ik neem nog niet eens de helft van deze spullen mee.. xx

  • Tedje
   Auteur
   24 juni 2012 / 20:05

   Tsja.. Ik verblijf er dus van vrijdag tot en met maandag. En 4 potjes omdat ik nooit kan kiezen thuis welke kleur ik meeneem. :)

 9. 26 juni 2012 / 12:00

  Als ik ergens ga logeren neem ik of veel te veel mee of ik vergeet de helft.
  xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *