In 2015….

Schermafbeelding 2014-12-28 om 15.02.46

Afgelopen week hebben jullie al genoeg gezien van dingen die ik in 2014 heb gedaan. Maar we moeten ook vooruit kijken. Wat ga ik in 2015 doen? Geen goede voornemens lijstje (oké, een klein beetje), maar eigenlijk een soort van planning! 

– Ga ik weer naar Zumba en ga ik het hardlopen weer oppakken. En nu echt! Ik wilde in de kerstvakantie al beginnen met zumba, maar toen moest ik zes dagen freelancen in Hilversum en met de kerstdagen en NYE.. Nee niet echt handig. Ook het hardlopen heb ik een beetje laten verslonzen. Niet goed!! In 2015 ga ik weer lekker hardlopen. Geen 10K, maar gewoon een paar kilometer, omdat het lekker is. Geen doelen meer stellen, maar die 5K moet ik wel weer kunnen rennen van mezelf.

– Goed mijn best doen voor school. Het zijn de laatste loodjes. Dit jaar ga ik (als het goed is!) afstuderen! Super spannend natuurlijk.

– Er staan alweer twee concerten op de planning: Ariana Grande met mijn zusje, vriendin Diede en Yara in de Ziggodome en Pentatonix in HMH met mijn zusje en een vriendin van haar. Jippie! In 2014 ben ik naar een aantal grote concerten geweest en ik moet misschien wat toegeven: ik ben verslaafd! Zo gaaf om concerten bij te wonen. De muziek, de sfeer, de mensen, alles!

– Lekker bloggen. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Ik ben nog lang niet van plan om hiermee te stoppen! Ik vind bloggen echt onwijs leuk en ik heb er iedere dag weer plezier in.

– Wil ik eigenlijk een citytrip maken en naar een heerlijk land gaan waar heel veel zon is. Nu ik dit schrijf (zondag 28 december) ligt een heleboel sneeuw. Leuk, voor één dag, maar ik verlang al maanden naar zon, zee en strand…. Please can I go? In 2014 maakte ik een citytrip naar Londen en Southampton en zo iets wil ik eigenlijk weer gaan doen dit jaar. Maar het is zo moeilijk te plannen omdat ik geen idee heb hoe het afstuderen gaat straks…

Ik vergeet vast nog een heleboel, maar daar kan ik nu eventjes niet opkomen. Voor nu: brak lekker uit op nieuwjaarsdag en eet alle overgebleven oliebollen en lekkere hapjes van gisterenavond op. Iedereen weet toch dat de echte goede voornemens pas maandag 5 januari van start gaan, toch?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 1 januari 2015 / 10:25

  Haha, leuk lijstje! Slim ook dat het een lijstje is met dingen die je wil doen en geen goede voornemens ;) Happy new year!

 2. 1 januari 2015 / 11:05

  Leuk en goed lijstje! Afstuderen en hardlopen staan ook op mijn lijstje!

 3. 1 januari 2015 / 11:47

  Wat een leuk lijstje! Ik hoop dat veel van je voornemens uit komen :)

 4. 1 januari 2015 / 12:52

  hahaha zeker, goede voornemens gaan pas in als het echte leven ook weer begint ;)

 5. 1 januari 2015 / 14:53

  Gelukkig nieuwjaar! Ik heb net geboekt voor een citytrip naar Londen en ik kijk er zo erg naar uit.

 6. 1 januari 2015 / 18:32

  Ah ik hoop dat alles uit zal komen voor je in het nieuwe jaar, wat heb je geweldig veel bereikt in 2014! Daar mag je ontzettend trots op zijn. Ik hoop van harte dat je dit jaar mag afstuderen en ook al is het spannend: het gaat je lukken! Xx

 7. 1 januari 2015 / 18:54

  Wat dan leuke doelen. Ik moet ook echt nodig weer gaan sporten maar heb nooit zin om ereeën te fietsen als het regent haha.

 8. 1 januari 2015 / 21:50

  Leuk lijstje :) ik heb er eigenlijk nog niet eens over nagedacht hihihi.

 9. 2 januari 2015 / 10:07

  Die antipathie tegen goede voornemens heb ik dus ook! Heb er een wat-ik-wel-wil-in-2015-lijstje van gemaakt. Een soort jaarlijkse bucketlist, much better:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *