In de test: Milka XXL repen

 photo IMG_6060a.jpg

Ook al ben ik de laatste tijd goed bezig met sporten, een goed stuk chocolade kan er bij mij altijd wel in. Daarvoor ben ik een vrouw, toch? Heerlijk met een kop thee erbij, filmpje aan en dan kan de chocolade echt niet ontbreken! Ik test vandaag voor jullie drie Milka XXL repen.

 photo IMG_6064a.jpg

De drie repen die ik ga testen: Biscuit Choco Swing, Hazelnoot en Oreo. De repen van Milka zijn echt huge, daar kan je niet vanaf blijven!

 photo IMG_6071a.jpg

Let the games begin!

 photo IMG_6073a.jpg

Dit is de Milka Oreo. O my god, Oreo is mijn favoriete koekje, dus de combinatie met chocolade erbij is natuurlijk gewoon perfect.

 photo IMG_6074a.jpg

Milka Hazelnoot, dat is een klassieker! Tsja, wat kan ik hier nog over zeggen. Het is gewoon super lekkere chocolade.

 photo IMG_6075a.jpg

Toen ik Milka Biscuit Choco Swing voor de eerste keer proefde, was ik in Zeeland met mijn schoonfamilie. Het is de favoriete chocolade van de vriend van mijn schoonzusje, en ik snap waarom! De combinatie met biscuit is echt nom, nom, nom!

 photo IMG_4006.jpg

Conclusie? Ik kan niet kiezen, haha. Ik vind de Milka XXL repen allemaal super lekker en die zijn écht niet veilig als ze in mijn buurt liggen….

Liefs van Tedje

 photo Schermafbeelding 2015-04-01 om 15.26.42.png

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. Jeanne
  9 april 2015 / 07:46

  Mmmm mmmmm heeluk!!!

 2. 9 april 2015 / 08:30

  Ik vind de repen ook geweldig maar het is een guilty pleasure na het sporten.

 3. Susan
  9 april 2015 / 09:05

  Die Oreo is zo lekker! Heb ik vorige week voor m’n verjaardag gehad en kan er niet vanaf blijven!!

 4. 9 april 2015 / 11:11

  Wat een leuke foto’s! Dat is nog eens iets leuks om uit te testen! De oreo variant is te lekker!

  • Tedje
   Auteur
   9 april 2015 / 11:58

   Thanks Marloes, en dat was zeker een feestje om te testen! :)

 5. 9 april 2015 / 11:13

  Ahhhh ik vind oreo koekjes helemaal niet zo boeiend, maar die oreo van milka is wel heeel lekker!

 6. 9 april 2015 / 21:32

  Die met Oreo lag hier al een tijdje in de la (gekocht in Duitsland, die supermarkten zijn super groot en dat is echt geweldig haha) en toen ik aan het leren was voor de toetsweek heb ik ‘m maar eens aangebroken. ZO LEKKER. Die Biscuit Choco Swing zou ik ook nog wel eens willen proeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *