INM Mini Topcoats

INM Mini Topcoats

Wat was ik blij toen ik een mailtje ontving van 1001addictions, ik had het INM Mini Topcoats setje gewonnen! Ik ben al lang op zoek naar een perfecte topcoat, en ik had hier al heel veel goede verhalen over gelezen. Ik kon niet wachten om ze te testen! Kijken jullie mee? 

Dit zijn echte de kleinste nagellakjes die ik ooit heb gezien, how cute! Er staat helaas niet op hoeveel ml ze bevatten, maar ik denk ongeveer 2,5 à 3ml. Hierboven even een foto van een Essence lakje C’est la vie(5ml) en de INM Out The Door Topcoat.
Ik heb 3 verschillende topcoats: Out The Door – Northern Lights in het zilver – Northern Lights in het goud. De laatste twee topcoats zijn hologram topcoats. Op bovenstaande foto zie je de holografische deeltjes goed in de laatste twee lakjes. Pretty!

Waar is een topcoat nu eigenlijk goed voor? 
Je kent het vast wel: je hebt je nagels gelakt, je denkt dat ze goed droog zijn en *hopsaa* er zit een klein deukje of krasje in je nagellak. Ik heb het heel vaak als ik ’s avonds mijn nagels lak (en ik denk dat ze goed droog zijn) en ik ga daarna naar bed. De volgende dag word ik wakker met allerlei rare streepjes, krasjes en deukjes in mijn nagellak. Dat soort taferelen moeten voorbij zijn met de INM Topcoats.
Ik heb de twee glitter topcoats uitgeprobeerd op 4 verschillende nagellakjes: KOH Bohemian Chic – KOH een zwart lakje waar ik de naam niet van weet – Catrice 030 Meet Me At Coral Island – Catrice 540 Am I Blue Or Green?

Links: een laagje Bohemian Chic. Rechts: een laagje Northern Lights Goud erover heen. Je ziet trouwens heel weinig verschil in de gouden of zilveren versie.

Links: twee nagels met een laagje Am I Blue Or Green? Op de linkse nagel zilver, rechts goud. Rechts: twee nagels met een laagje Meet Me At Coral Island. Op de linkse nagel zilver, rechts goud.

Links: twee nagels met een laagje zwart van KOH. Links goud, rechts zilver. Rechts: twee nagels met een laagje Bohemian Chic. Links goud, rechts zilver.
De gewone topcoat heb ik niet op de foto gezet, omdat je geen verschil ziet of de topcoat er wel of niet opzit. Dat is wel een voordeel trouwens!


Je moet de glitterlakjes héél goed schudden voor gebruik, anders ziet het er zo uit.

Ik ben heel erg tevreden over deze lakjes, en ik ben er ook heel blij mee! Als jullie op zoek zijn naar een goede topcoat, kan ik je deze zeker aanraden!

Liefs van Tedje

Volg:

11 Reacties

 1. fashionisaparty
  29 maart 2012 / 08:51

  het effect is maar subtiel, maar wel mooi!

  • 29 maart 2012 / 11:40

   Klopt! De glittertjes zijn heel subtiel maar het geeft wel net wat extra’s!

 2. 29 maart 2012 / 18:21

  Na Seche Vite, ben ik nu wel heel erg benieuwd naar INM!
  Vond SV heel erg tegenvallen, werd supersnel dik en stroperig!

 3. 29 maart 2012 / 19:36

  Ik ben ook heel benieuwd naar INM. Ze zien er echt goed uit!

 4. 31 maart 2012 / 16:29

  had er iets meer van verwacht maar vind het nog steeds erg leuk! Mooie KOH kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *