Inspiratie: beige lente outfit

omoda

Vind jij het ook zo heerlijk dat het weer lente is? Ik kan er in ieder geval met volle teugen van genieten; de lente is mijn favoriete seizoen. ’s Ochtends de dauwdruppels in het koele gras, frisgroene bladeren aan de bomen en de temperatuur die gedurende de dag stijgt – maar niet te veel. En eindelijk kunnen de dikke truien in de kast plaatsmaken voor gezellige lente outfits in vrolijke kleuren en nude tinten. Vandaag deel ik een lente outfit waar je me in kunt uittekenen.

Lente outfit

Beige is helemaal de kleur van nu. Eerst moest ik er niks van hebben – je kon me altijd uittekenen in all black everything – maar nu maakt het zwart in mijn kast langzaam plaats voor mooie beige items. Zoals deze prachtige beige blazer. Blazers, ik ben er dol op! Ideaal als (tussen)jas en je ziet er direct een stuk gekleder uit. Draag een blazer stoer met een spijkerbroek en boots, of chic, zoals in deze outfit met een nette broek of pantalon en hakken. Deze blazer is van het merk Y.A.S. en is een beetje oversized. Een heerlijk jasje dat je eindeloos kunt combineren. Ik ga dit item vaak dragen, dat weet ik zeker!

De beige sandalen maken toch wel deze outfit. De open sandalen die ik draag zijn van Notre-V en passen perfect bij deze outfit. Maar deze schoenen zijn ook mooi onder een jurk of een zwierige rok. En het zijn de perfecte schoenen voor een bruiloft. En dat komt goed uit, want daar heb ik er dit jaar drie van. Ik had nooit verwacht dat ik open sandalen met een hak zou dragen (iets met maat 41 en gekke tenen), maar ik vind het helemaal leuk! De hak is niet te hoog, waardoor ik er – hopelijk – de hele dag op kan lopen.

Alle details

Blazer: Y.A.S. via Omoda
Broek: Only
Hemdje: H&M
Riem: Gossip Fashion Store
Schoenen: Notre-V via Omoda

De outfit heb ik gecombineerd met een simpele offwhite broek en een beige hemdje. Het fijne van beige items is dat je eindeloos kunt blijven variëren en dat je altijd een soort chique look krijgt door de ton-sur-ton.

Draag jij veel beigetinten? 

 

In samenwerking met Omoda 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *