Inspiratie: black chique

De herfst is begonnen! Tijd om alle zomerspullen naar zolder te brengen en je kast herfstproof te maken. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie zwarte pantalon met wijde pijpen en een bijpassende top. Mijn zoektocht is beëindigd, want ik heb de perfecte combinatie gevonden! 

Ook al ben ik de laatste tijd steeds meer van de beige tinten, zwart is altijd goed. Ik heb al een heleboel basic zwarte items in mijn kast, maar een chique pantalon met bijpassende trui ontbrak nog. Ik had de pantalons van Vanilia al een tijdje in het vizier, en nu heb ik er eindelijk eentje! Het mooie aan het merk Vanilia vind ik dat het vaak tijdloze kledingstukken zijn van goede kwaliteit. Deze outfit kan ik dus lekker lang door dragen! En in de lente kun je deze pantalon ook perfect dragen met een top of t-shirt. Wist je trouwens dat Vanilia een Nederlands modemerk is?

Een zwarte trui kun je met alles combineren en dat is zeker in de herfst een must! Op een spijkerbroek, pantalon, rokje of over een jurk, een zwarte trui kan altijd. Een andere look die ik voor me zie is bijvoorbeeld de zwarte trui op een mooie spijkerbroek met stoere boots, zoals Shabbies of Dr. Martens. Dan mix & match je chique met stoer, daar hou ik altijd wel van. Deze zwarte trui van Vanilia die ik draag heeft een mooie vierkante hals en een lekkere, dikke stof. Ik was al wat langer op zoek naar een mooie, chique zwarte trui en dit item is echt perfect!

Perfecte combinatie

Het fijne aan deze look is dat je de twee items heel goed los van elkaar kunt combineren, maar samen maken ze wel een perfect paar! Zeker met de zwarte hakken eronder is het een chique geheel. Perfect voor een feestje, maar ook als ik bijvoorbeeld een presentatie over mijn bedrijf moet geven of een business meeting heb. Kortom: de perfecte chique zwarte outfit, geschikt voor een heleboel gelegenheden.

Alle details

Top: Vanilia
Pantalon: Vanilia
Laarzen met hak: Tango
Zonnebril: Ace & Tate

In samenwerking met Omoda 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *