Inspiratie: design vloerkleden

Soft_Blocks_Sofa_Studio_black_low-res

Vloerkleden brengen sfeer, kleur en warmte in je woonkamer. Vandaag zet ik een heleboel mooie en stijlvolle vloerkleden voor je op een rijtje. Tijd voor een portie inspiratie! 

Soms kan het een hele uitdaging zijn om een geschikt vloerkleed te vinden voor je woonkamer. Ik weet bijvoorbeeld dat een vriendin al een hele tijd op zoek is naar een mooi vloerkleed voor bij haar bank en tv-hoekje. Want wat voor kleed neem je? Eentje met een drukker patroon, iets dat je de laatste tijd veel terug ziet komen, of juist een effen kleed dat overal mooi bij staat? En in welke kleur dan? Ze zal vast niet de enige zijn die wel wat inspiratie kan gebruiken.

De voordelen van vloerkleden

Naast dat vloerkleden een accessoire voor je huis zijn en de boel gezelliger kunnen maken, heeft een vloerkleed ook praktische voordelen. In de winter is het lekker warm aan je voeten. Daarnaast kan een vloerkleed ook geluid dempen en ervoor zorgen dat een ruimte minder hol klinkt. Handig! Grafische prints kunnen meer karakter geven aan je ruimte, terwijl rustige design vloerkleden het geheel van je meubilair samen kan brengen tot een eenheid.

Maar nu is het eerst tijd voor inspiratie! Ik hoop dat je wat leuke ideetjes kunt opdoen.

26_14545Varjo_Around_Cover_Leaf

Oeh, kijk hoe mooi dit Muuto Varjo Rug vloerkleed is! Die kleuren, love it! Dit vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

FERM_LIVING_IMAGE_06_2

Geen plek voor een groot vloerkleed? Ga dan voor een kleintje om je decoratiehoekje mee op te fleuren. Dit is het Ferm Living Dip vloerkleed vloerkleed, cute!

kleed

Ook leuk en weer eens wat anders: een vloerkleed aan de muur! Dit is het Kelim rug vloerkleed met blauwe driehoeken.

Welk vloerkleed vind jij het mooist? 

Dit is een gesponsord artikel.

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 18 mei 2017 / 07:44

    Ik vind een kleed altijd zo’n fijne sfeer geven aan een ruimte, maakt het gelijk helemaal af. Je hebt hele toffe kleden gevonden! :)

  2. 18 mei 2017 / 08:11

    Ik heb altijd het idee dat vloerkleden suf zijn, maar dat is helemaal niet zo! Vooral de eerste vind ik geweldig. Het lijkt me ook wel heel tof om een mooi kleedje neer te leggen in mijn kamer! Malou x

  3. 18 mei 2017 / 09:17

    Ah ik vind het juist zo leuk vloerkleden, wij hebben er thuis ook 1 en die matched echt perfect bij de rest van de meubels.. heel stoer kleed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *