Inspiratie: interieur

 photo start.jpg

Nu ik op mezelf woon, vind ik het steeds leuker om te kijken naar mooie inrichtingen. De spullen op mijn kamer in Utrecht zijn allemaal niet van mij, maar van het meisje waar ik de kamer van huur. Het is allemaal maar tijdelijk en dat vind ik best jammer! Ik vind het heerlijk om internet af te struinen naar mooie interieurplaatjes. Vandaag heb ik een fijne inspiratiepost voor jullie en vertel ik hoe ik mijn huis later zou willen inrichten. 

 photo Brabantia1.jpg

Beeld: Pinterest en Brabantia

1. Strak & wit
Ik vind wit, zwart en strak heel erg mooi. Veel mensen vinden het saai en kil, maar ik vind het prachtig en het hoeft echt niet kil te zijn! Je kunt het juist heel erg gezellig maken met dekentjes, kussentjes en kaarsen. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een paar items in je kamer en keuken een kleur te geven, zoals deze babyroze prullenbak van Brabantia. Ik had eigenlijk nog nooit over een aanschaf van een prullenbak nagedacht, maar deze vind ik wel heel erg gaaf! Een tweede vraag is of mijn vriend blij zou zijn met een roze prullenbak. Gelukkig hebben ze hem in allerlei kleuren ;)

 photo koper.jpg

Beeld: Pinterest

2. Koper
Ik ben helemaal weg van de koperen trend op interieurgebied. Ik zie het helemaal voor me: steigerhouten tafel met witte Eames stoelen eromheen, over één stoel een lekkere fluffy deken waar een Britse korthaar in ligt te chillen, zo’n koperen bollamp boven de tafel, een vaas met mooie bloemen op tafel. Ik heb er helemaal een beeld bij, jullie? Ik vind die koperen pennenbak ook helemaal het einde! Ik kan niet wachten om te gaan interieurshoppen!

 photo wordbanner.jpg

Beeld: Pinterest

3. Word banners
Iets waar ik de laatste tijd helemaal geobsedeerd door ben is wordbanners. Ik zie ze overal op Instagram verschijnen en ik vind ze zo leuk! Het lijkt me leuk om er eentje in mijn slaapkamer te hangen met Sweet dreams of iets dergelijks en eentje met Teddlicious, hoe tof!

Hoe zou jij je huis willen inrichten?

Volg:
Delen:

26 Reacties

 1. 24 oktober 2014 / 08:50

  Strak, wit en koper zijn PRECIES alles wat ik zo ontzettend mooi vind in een interieur! <3

 2. 24 oktober 2014 / 09:00

  Ah dat koper is zo gaaf! Ik ben er ook voor aan het zoeken <3

 3. Jeanne
  24 oktober 2014 / 09:09

  Moet ik mijn koperen ketel maar niet weg doen, Tedje
  Ik vind koper ook heel en die teksen schitterend

 4. 24 oktober 2014 / 09:26

  Ik vind dat koper echt wel heel erg vet! Ik zou alle drie de trends hierboven wel combineren denk ik :-)

 5. 24 oktober 2014 / 10:14

  Ik ben ook gek op woon inspiratie, ook al heb ik nog lang geen eigen huisje :-) Leuk om dit zo te zien!

 6. 24 oktober 2014 / 11:07

  Ik vind het allemaal leuk! Helaas doet de link naar de prullenbak het niet :(

  • Tedje
   Auteur
   24 oktober 2014 / 11:30

   Heb het meteen aangepast! Thanks voor je reactie :)

 7. 24 oktober 2014 / 11:13

  Ik vind het ook heerlijk om op internet te kijken naar interieurs! Die witte en gezellige look vind ik ook ontzettend mooi en de kopertrend snap ik ook helemaal! Nu zelf nog even op zoek gaan naar koperen items!

 8. 24 oktober 2014 / 13:04

  Die ’the best is yet to come’ slinger vind ik wel heeeel gaaf! Ik ben ook al langer naar woordslingers aan het kijken, zo leuk en simpel. Mooie inspiratiefoto’s ook trouwens :)

 9. 24 oktober 2014 / 13:55

  Strak en wit daar hou ik ook zo van! En dan af en toe een klein kleuraccentje van lila, mint of roze en het is helemaal naar mijn dromen haha! Die woordslingers vind ik trouwens ook onwijs tof! Leuke inspiratie :D

 10. 24 oktober 2014 / 14:58

  Super leuke inspiratie, nu zou ik ook graag een huisje willen en dan helemaal willen inrichten!

 11. 24 oktober 2014 / 15:44

  Fijne inspiratie! Ik ben ook al een tijdje helemaal gek op koper in de decoraties

 12. 24 oktober 2014 / 16:40

  Hele mooie inspiratie, koper is erg mooi inderdaad!

 13. 24 oktober 2014 / 19:39

  Wat een heerlijke foto’s, ik houd ook echt van strak,wit en koper! Ik zou zelf nog wat turqoise details toevoegen!

 14. 24 oktober 2014 / 21:47

  Prachtige inspiratieplaatjes! Ik ben niet zo van het koper al staat het in sommige woningen erg leuk

 15. Rana
  24 oktober 2014 / 21:54

  KOPER IT IS! echt geweldig vind ik dat!

 16. 25 oktober 2014 / 11:44

  Leuk om zo ook weer wat inspiratie om te doen voor onze woning. Ik vind de wordbanners ook erg leuk! Maar mijn hart gaat toch echt sneller kloppen van de Eames stoelen, prachtig!

 17. 25 oktober 2014 / 19:42

  Prachtige foto’s en zo mooi en fijn is Pinterest om inspiratie op te kunnen doen over de woninginrichting ;-)
  het koper is prachtig en vernieuwend zijn de letters aan zo een slinger ;-)

 18. 26 oktober 2014 / 19:17

  Fijne inspiratie!
  Ik vind die word banners erg leuk! Wil er nog steeds eentje kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *