Inspiratie: interieur

Inspiratie: interieur

 photo CollageImage2.png

Ik woon nog niet op mezelf, maar als ik door een woonwinkel loop, begint het toch wel een beetje te kriebelen allemaal. Het lijkt me super leuk om allemaal dingetjes te gaan kopen voor je huis. Kookspullen, servies, maar natuurlijk ook banken, stoelen en tafels. Vandaag heb ik een fijne inspiratie post voor jullie en vertel ik wat ik allemaal leuk zou vinden in mijn huis. 

Aan de ene kant zou ik een heel strak huis willen met veel ruimte, wit en licht. Aan de andere kant is een gezellig huis met veel kleur en warmte ook erg gezellig. Hoe mijn toekomstige huisje eruit gaat zien? Ik heb geen idee. Dat zal de tijd leren.

 photo CollageImage.png

Wat ik wel weet, is dat ik een grote hoekbank wil. Heerlijk om ’s avonds tv te kijken met je benen languit. Bovenstaande banken zijn allemaal te vinden op Otto.nl, evenals de andere afbeeldingen in de collages. Ideaal ook als je vrienden uitnodigt, heb je altijd plek!

 photo CollageImage3-1.png

Verder wil ik een mooi schilderij of een mooie muursticker in mijn toekomstige huis. Een wereldkaart lijkt me wel wat. Ook kussentjes met leuke stoere stof (zoals je in de eerste collage ziet) lijkt me wel wat. Een robuuste, houten eettafel wil ik ook heel graag, in combinatie met witte kuipstoelen. Een mooie houten vloer met een gaaf kleed maakt het helemaal af. Oh, ik zie het al helemaal voor me, en jullie? ’s Avonds de kaarsjes aan, een grote kop thee (uit een Blond Amsterdam mok natuurlijk) en thee uit een mooie theedoos, onder een lekkere zachte fluffy deken op mijn grote hoekbank, samen met mijn MacBook of de tv.

 photo CollageImage4-1.png

Een onmisbaar onderdeel in de huiskamer is een boekenkast. Ik heb zoveel boeken en die moeten natuurlijk wel een leuk plekje krijgen. Wat ik altijd leuk vind is om niet de hele boekenkast vol te stoppen met boeken, maar ook met bijvoorbeeld houten letters met HOME of een ander woord.

Wat vind jij leuk: wit en ruim of kleurrijk en cosy? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 3 februari 2014 / 09:30

  Zo herkenbaar; van de zomer wil ik op mijzelf (nouja, samen met mijn vriend), en als ik door meubel- en decoratiewinkels loop, gaat het best wel even kriebelen! Heb jij al concrete plannen om op jezelf te gaan?

 2. 3 februari 2014 / 16:05

  Leuk artikel! Ik ben ook heel benieuwd hoe m’n huis er uit gaat zien, ooit. Ik wil denk ik alles wit, wel een houten vloer maar ook wit geschilderd (of heel erg licht gelakt) en dan met veel houten en gezellige details :)

 3. 3 februari 2014 / 16:05

  Wat een fijne inspiratie! Ik woon ook nog niet op mezelf en ben dat ook nog niet van plan, maar ik zoek wel vaak inspirarie op instagram of leuke kastjes op marktplaats of zo, heerlijk! Het kriebelt inderdaad een beetje ^^ Die to do poster/muur is echt heel gaaf en ook die bank/poefjes in verschillende stofjes zijn iets voor mij :D

 4. 3 februari 2014 / 16:25

  Heerlijk om van die plaatjes te kijken, leuke post! Liefs!

 5. Petra
  3 februari 2014 / 20:00

  Ik houd wel van al die kleurtjes, daar word je zo vrolijk van om naar te kijken

 6. 3 februari 2014 / 20:31

  Ik ben dol op dit soort artikelen. Fijne post heb je er van gemaakt!

 7. 3 februari 2014 / 21:38

  Fijn die inspiratie foto’s! Altijd leuk om te zien!

 8. Fred
  4 februari 2014 / 07:46

  gehaakte kussens, trendy, ik weet het, maar dat is dus echt niet mijn ding! Mooie tafel! zo’n lamme Hoekbank!?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *