Inspiratie: Winterse Woonkamers

In samenwerking met Beslist.nl – We zullen er nu toch echt aan moeten geloven: het wordt winter. Kleed je goed aan als je naar buiten gaat, want het is echt koud. Als het buiten koud en guur is, weet je wat ik dan het liefste doe? Thuis op de bank zitten met een dekentje, fluffy sokken, pyjama aan, mijn favoriete serie, een grote mok thee en veel chocolade in een hele knusse woonkamer. Kijken jullie mee naar fijne inspiratieplaatjes?

Dit vind ik nou een prachtige kamer. Een hoge ruimte, een fijne cosy bank met veel kussens, kerstboompje op de achtergrond. Ik vind de stenen muur heel gaaf, dat geeft je het idee dat je in een oud pand bent. Hou jij ook zo van leuke vloerkleden? Deze ziet er echt zacht uit! Wij hebben thuis ook zo’n groot, fluffy kleed en daar kan ik heel de avond op zitten hoor! Lekker tv kijken met een dekentje.

Ik vind die witte stoel zó gaaf! Ik hou sowieso wel van aparte stoelen! En ook heel cute dat grijze behang. Wat ik sowieso erg mooi vind is dat het zo licht is in deze ruimte.

Ooh en de openhaard niet te vergeten! Dan heb je die dekentjes niet meer nodig, alhoewel… Heerlijk genieten samen met je lover of met je vriendinnen natuurlijk. Ik vind die stenen muur heel mooi!

Heb je geen openhaard? Geen paniek! Kaarsjes zijn minstens zo gezellig. Als je dan nog zo’n lekkere geurkaars aansteekt kan het genieten helemaal beginnen!

Ik kom helemaal in de kerstsferen! Lekkere zachte kleedjes en veel cadeautjes onder de boom natuurlijk. Ik vind de kleur van de bank heel mooi. Zoiets zo ik later ook wel willen, met een hoek erin.

Fijne kaarsjes, een hoekbank en kussens!

Ik hou van bankstellen die in een hoek lopen. Daar kun je lekker op liggen en kijk, het kleedje ligt al klaar! Zie jij het voor je? Onder het dekentje met je laptop op schoot, kijkend naar je favoriete serie?

Dit mag ook niet ontbreken: heerlijk op de bank of in een comfortabele stoel met een grote kop warme chocomel met heel veel slagroom en marshmallows! Bak een lekkere taart of cake en je mini feestje kan beginnen!

Het is maar een paar dagen kerst, maar wie zegt dat we nu niet al kunnen beginnen met gezellige lampjes ophangen? Superleuk voor in de woonkamer voor het raam, of op je eigen slaapkamer bij je bed.

Ook fijn als het buiten koud is en je hoeft even niks: eindelijk aan dat boek beginnen die al een eeuwigheid op je zat te wachten. Vergeet je warme pyjama en je sloffen niet! En natuurlijk warme dranken en spijzen.

Ah dit is echt heel gezellig! Die openhaard, mooie zilveren details en prachtig interieur. Hier kan ik echt van genieten!

Kerstballen zijn niet alleen leuk voor in je kerstboom, ook als decoratie in je winterse woonkamer zijn ze uitstekend te gebruiken. Koop een mooie schaal, leg er lichtjes in met veren eroverheen en leg er een paar mooie kerstballen op. Heel easy, maar gelijk zo chique!

Ik kon het niet laten om deze foto ertussen te stoppen. Deze schattige kittens hebben het ook heel gezellig op de zachte bank. LIEF!

Ik hoop dat jullie wat inspiratie op hebben kunnen doen!

Liefs van Tedje

Alle plaatjes komen van weheartit.com

 

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 21 november 2012 / 07:31

  Oooh interieur inspi, altijd goed! Nu de winter er aan komt komen de kaarsjes weer uit de la, – voornamelijk geurkaarsen – en een gezellig knus heusje is altijd leuk! Ik heb bij mijn bed ook kerstverlichting hangen als slaaplampje, haha. Oké, misschien bizar, but I liiike! <3 En de kerstboom binnenkort = JA!

 2. 21 november 2012 / 08:06

  Al die gezellige kamers met banken, kleedjes, kaarsen… heerlijk <3 ik krijg gelijk weer zin om terug in bed te duiken, ahum ahum.

 3. 21 november 2012 / 09:50

  Ziet er zo gezellig uit, krijg zin om naar de ikea te gaan en mn kamer opnieuw in te richten.

 4. 21 november 2012 / 10:02

  Wat een mooie foto’s, ik krijg zo zin in kerst. Hoop ooit echt een openhaard te hebben, dat lijkt me zo gezellig! :)

 5. 21 november 2012 / 11:45

  Doe mij maar die eerste hoge kamer, met een warme beker chocolademelk en marshmellows en de kittens! Zo cute:D

 6. 21 november 2012 / 14:07

  Aaah ik kan altijd zo wegdromen bij inspiratie voor inrichtingen!

 7. Ilse
  21 november 2012 / 15:51

  Ahh, hier wordt ik zo vrolijk en rustig van, thanks Tedje! <3
  xx

 8. 21 november 2012 / 17:00

  Ziet er zo gezellig en knus uit.. Ik krijg gek genoeg altijd zin in warme chocolade melk met slagroom!

 9. 21 november 2012 / 17:23

  Leuk artikel! Vooral die plaatjes met lichtjes spreken me erg aan, ik moet toch maar eens zoiets in mijn kamer doen.

 10. 21 november 2012 / 18:07

  Ik vind die eerste kamer echt supermooi om te zien!!

 11. 21 november 2012 / 19:17

  Leuk stukje zeg. Mijn kerstverlichting hangt er nog van vorige kerst haha ;p

 12. 21 november 2012 / 21:35

  oooh, wat een heerlijke plaatjes! Ik ben dol op dit soort plaatjes, kan er uren naar kijken. Inspiratie is altijd welkom:)!

 13. 22 november 2012 / 01:02

  Ah, heeeerlijk! Ik was hier ook al naar opzoek, gewoon echt geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *