Instagram Masterclass ondernemen voor beginnende content creators

Hoe kom je aan opdrachtgevers? Hoe bepaal je je tarief? Wanneer is het juiste moment om te beginnen met je onderneming? Na 2 succesvolle offline masterclasses geven Femke en ik een 7-daagse masterclass ondernemen voor beginnende content creators via Instagram. 

In de aanloop van onze twee offline masterclasses kregen we best vaak te horen dat mensen er niet bij konden zijn omdat ze niet in de gelegenheid waren om te komen. Toen we bij @celinecharlotte zagen dat ze een masterclass gaf via Instagram, vonden we dit een schot in de roos en gingen we brainstormen over hoe ook wij dit konden realiseren.

Wat: Instagram masterclass ondernemen voor beginnende content creators
Wanneer: 4-10 februari 2019
Prijs: €59,95. Koop je je kaartje voor 31 december, dan krijg je een early bird korting. Je betaalt dan €49,95.

Wat is een Instagramcursus? 
Een Instagramcursus is een cursus die volledig via Instagram gegeven wordt. Je koopt een ‘kaartje’ en je krijgt toegang tot het account @masterclassondernemen. Via Instagram stories delen we 7 dagen lang tips en tricks over ondernemen. Iedere dag staat in het teken van een ander thema. De kijktijd per dag is ongeveer 15 tot 20 minuten. Deze stories kun je bekijken wanneer en waar jij dat wilt. Je hebt toegang tot het account tot 28 februari 2019.

Wat zijn de thema’s van de masterclass? 
Tijdens de 7-daagse cursus behandelen iedere dag een ander thema: acquisitie, tarief bepalen, administratie, social media, plannen en organiseren, mindset & de voor- en nadelen van ondernemen.

Wat kun je verwachten van de masterclass? 
De Instagramcursus is gebaseerd op ons offline event ‘masterclass voor beginnende content creators’. Naast de dagelijkse stories ontvang je aan het eind van de week een aanvullend e-book waar je alles terug kunt lezen. Ook organiseren we een livesessie waar je vragen kunt stellen. Tijdens de masterclass leer je om zichtbaar te worden bij de juiste opdrachtgevers, krijg je een kijkje in onze tarieven en vertellen we hoe je deze kunt opstellen, inzichten waardoor je je productiviteit en effectiviteit verhoogt en leer je je hoe je jezelf voorbereidt op de toekomst (pensioen, AOV etc.).

Hoe doe je mee met de masterclass? 
Stuur een DM naar @masterclassondernemen dat je wilt meedoen. Wij sturen je een Tikkie en na ontvangst van jouw betaling word je toegelaten tot dit account.

Meer informatie over de masterclass ondernemen voor beginnende content creators vind je hier.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *