Interieur: Koetjes en kaartjes

 photo IMG_3941a.jpg

Een tijdje geleden was ik een beetje aan het rondsnuffelen op Instagram op zoek naar leuke interieuraccounts om te volgen. Ik ben de laatste tijd helemaal into witte foto’s met mooie kaarten met quotes, woordslingers en dat soort dingen. Je kent het vast wel. Toen kwam ik op het account van Koetjes en kaartjes. In de beginperiode van mijn blog volgde ik Amber, maar ik verloor haar uit het oog. Nu blijkt: ze heeft een webshop opgezet met superleuke kaarten en woonaccessoires.

Ik besloot een bestelling te doen om te kijken of het wat was. En ja, dat was het zeker!! Ik pakte de cadeautjes voor mijn stagebegeleiders in met tijdschriftenpapier en ik knoopte er een mooi blauw touwtje omheen. Een super toffe kaart erbij (You Rock, met een diamant erbij!) in een leuk, papieren zakje, dichtgemaakt met een sterrensticker en klaar was mijn cadeau (klik!). Ik mailde Amber dat ik zo enthousiast was en of ik misschien een leuk artikel kon maken voor op Teddlicious. Een aantal dagen later lag dit pakketje op me te wachten!

 photo IMG_3949a.jpg

Kaarten! Amber heeft echt hele leuke kaarten in haar assortiment. Je kunt ze inlijsten (Home Sweet Home bijvoorbeeld), maar je kunt kaarten natuurlijk ook gewoon geven aan iemand. Zomaar, of als iemand jarig is!

 photo IMG_3956a.jpg

Amber heeft ook een paar mooie posters in haar webshop. Ik kreeg ‘Sleep Less Dream More’. Leuk om in te lijsten, dat geeft meteen een heel chique en Instagram-waardig effect.

 photo IMG_3957a.jpg

Dit kaartje verkoopt ze niet, maar doet ze erbij als bedankje. Super leuk!

 photo IMG_3964a.jpg

Ja, ik ben een sucker voor papieren rietjes. Totaal niet handig om uit te drinken (want: papier+drinken+in je mond = papier eten, of gewoon heel snel je drinken op drinken), maar het ziet er wel super fancy uit. Heel leuk voor een feestje of gewoon voor iedere dag, want het leven is een feestje, toch?

Alle bestellingen van de webshop Koetjes en kaartjes worden super leuk ingepakt. Het voelt echt aan als een cadeautje! Ik heb mijn zinnen nu nog gezet op de woordslinger, dus die moet ik binnenkort maar gaan aanschaffen. Zou mooi staan tegen mijn witte muur boven mijn bed!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 9 december 2014 / 08:03

  Wat een leuke dingen. Ze passen ook leuk bij elkaar.

 2. 9 december 2014 / 08:28

  Ah wat leuk! Ik kende de webshop niet, maar ik heb even een kijkje genomen en ze hebben echt hele leuke hebbedingetjes!

 3. 9 december 2014 / 08:39

  Wat leuk zeg, die kaartjes en posters! Ik ga zéker even een kijkje nemen! Dankjewel voor de tip Tedje! :)

 4. Eleni
  9 december 2014 / 09:07

  Wat leuk! Ik zie die kaarten al helemaal mooi ingelijst boven mijn bureau hangen. Goede tip voor de Kerst : )

 5. 9 december 2014 / 10:20

  Ik had vorige week ook net een bestelling geplaatst en de kaartjes vind ik ook onwijs leuk! Eens wat andere kerstkaarten dan dat je vindt in de winkel

 6. 9 december 2014 / 10:25

  Ik vind deze kaartjes ZO leuk! Ik heb zelf al een aantal keren op haar Instagram account rondgesnuffeld, te leuk!

 7. 9 december 2014 / 11:16

  Dit ziet er allemaal heel erg leuk uit! Als ik eens op mezelf ga wonen, weet ik bij welke webwinkel ik moet zijn <3

 8. 9 december 2014 / 14:35

  Ik kende de webshop al even en ze heeft echt prachtige dingen. Papieren rietjes heb ik hier voor de sier in de keuken staan

 9. 9 december 2014 / 17:45

  Echt super leuk, vooral die kaartjes!

 10. 9 december 2014 / 19:30

  Wat een leuke ontwerpen! Ik ben nog op zoek naar iets leuks voor op de babykamer, dus ga zeker even kijken of ik hier iets geschikts kan vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *