Interieur update: posters van Poster Store

Ik kreeg onlangs een mailtje van Poster Store of ik wilde samenwerken. En dat kwam eigenlijk wel heel goed uit. Ik ben onlangs verhuisd en ik ben wel toe aan nieuwe stijlvolle posters voor mijn interieur. Kijk je mee?

Posters van Poster Store

Bij Poster Store heb je keuze uit een heleboel posters. Er zit altijd wel iets tussen dat je leuk vindt! Zo kun je kiezen uit mode posters, posters met quotes, mooie zwart witte prints, prints met dieren of natuur posters. Ik ben voornamelijk voor die laatste gegaan. Ik heb een donkergroen kastje en daar passen natuurprints perfect op!

Ik ging voor deze drie natuurposters: Misty Mountains – Waterfall – Morning Sun. Omdat er zoveel keuze is, weet je bijna niet wat je moet kiezen. Daarom zijn de inspiratie plaatjes op de website echt super handig. Zo ben ik ook op het idee gekomen om deze posters bij elkaar te zoeken!

Verder ging ik nog voor twee andere posters: Peytil Serenity Lines en Brooklyn Bridge. De eenvoud van de Peytil Serenity Lines poster vind ik prachtig! Leuk weetje: deze poster is deel van de Peytil collectie, dat als kunstproject opgezet werd door Eitil Thorén in Stockholm. Alle prints gecreëerd door Eitil zijn expressief en persoonlijk. De naam van de collectie, ‘Peytil’, is de bijnaam die Eitil’s moeder aan hem gaf.

Ik ben nog nooit in New York geweest, maar de Brooklyn Bridge is magisch. Ik hoop snel mijn eigen foto van deze magnifiek mooie brug te maken.

Je kunt de posters ophangen, maar ik vind het wel leuk om af en toe van positionering te veranderen. Dan kan ik lekker afwisselen! Ik ben echt super blij met mijn nieuwe posters. Ze staan super leuk op mijn kastje en het plantje erbij is ook top.

Kortingscode

Leuk nieuws! Ik mag namelijk een fijne kortingscode geven aan je. Met de code teddlicious30 krijg je 30% korting op je bestelling bij Poster Store. De code is geldig t/m 9 juni. Let op: de code geldt niet op de Selection posters.

Welke poster is jouw favoriet? 

Samenwerking met Poster Store 

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 30 mei 2019 / 23:06

  Wauw ze zijn echt prachtig, ik moet dit ook nog straks voor in mijn huisje!

  • Tedje
   Auteur
   3 juni 2019 / 10:57

   Aah leuk! Misschien heb je nog iets aan de kortingscode :-)

 2. 11 juni 2019 / 09:55

  Wat heb je mooie posters uitgekozen zeg! De kwaliteit ziet er prachtig uit. Als ik dit zie begint het bij mij te kriebelen om eindelijk wat aan de slaapkamermuur boven het bed te gaan hangen.. die is nog helemaal kaal (oeps) haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *