Ken jij Univé’s rechtshulp on demand al?

Ken jij Univé’s rechtshulp on demand al?

Steeds meer mensen moeten woningen huren omdat kopen te duur wordt. Geen wonder dat ook het aantal geschillen met huurbazen oploopt. Dit kan heel vervelend zijn. Stel je voor dat je als huurder te maken krijgt met een lastige situatie met je huurbaas. Misschien is er sprake van een geschil over de huurprijs, achterstallig onderhoud of onterechte kosten. In zulke situaties kan rechtshulp van onschatbare waarde zijn. Univé biedt rechtshulp on demand, een flexibele oplossing waarmee je direct toegang hebt tot juridische ondersteuning. Of je nu advies nodig hebt over je rechten als huurder, hulp bij het opstellen van officiële brieven of begeleiding bij juridische stappen, de ervaren juristen van Univé staan voor je klaar. Met rechtshulp on demand kun je op een eenvoudige en betaalbare manier professionele rechtshulp ontvangen, specifiek afgestemd op jouw situatie.

Wat maak rechtshulp on demand bijzonder?

Rechtshulp on demand biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van een doorlopende rechtshulpverzekering. Allereerst betaal je alleen voor de juridische ondersteuning die je daadwerkelijk nodig hebt, zonder langdurige contracten of vaste maandelijkse premies. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan een langlopende verzekering en alleen betaalt op het moment dat je daadwerkelijk rechtshulp nodig hebt. Bovendien vermijd je met rechtshulp van Univé de vaak hoge eigen risico’s en eventuele wachttijden die gepaard gaan met traditionele rechtshulpverzekeringen. Je kunt dus op een kosteneffectieve manier direct toegang krijgen tot professionele juridische bijstand, zonder onnodige financiële verplichtingen. Je kunt op ieder gewenst moment een aanvraag indienen via de site van Univé, vervolgens zal een specialist zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meteen een specialist op jouw zaak

Een probleem hebben is vervelend dus dit wil je zo snel mogelijk oplossen. Bij Univé staat altijd een jurist van rechtshulp on demand voor je klaar om je bij te staan, bijvoorbeeld om je huurverhoging aan te vechten. Ten eerste zal de jurist je huurcontract grondig bestuderen en controleren of de verhuurder zich aan de wettelijke regels houdt bij het doorvoeren van een huurverhoging. Indien de verhuurder niet aan de vereisten voldoet, kan de jurist namens jou bezwaar maken tegen de huurverhoging en argumenten aandragen waarom deze onterecht is. Daarnaast kan de jurist in overleg treden met de verhuurder om te onderhandelen over een redelijke huurprijs en eventueel bemiddelen bij het vinden van een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. Op deze manier zal de jurist er alles aan doen om te voorkomen dat je onnodig geconfronteerd wordt met een onrechtmatige huurverhoging.

Dien gelijk een aanvraag in

Als jij momenteel een conflict hebt en je komt er zonder hulp van een jurist niet uit, dan kun je naar de site van Univé gaan om daar hulp in te schakelen. Je kunt aangeven op welk gebied jij een probleem hebt. Vervolgens kun je aan de hand van een aantal vragen een offerte laten opstellen. Ga je akkoord met de kosten, dan kun je binnen een dag in contact komen met een jurist. Deze helpt jou graag jouw probleem op te lossen.

In samenwerking met Univé

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *