Kiko oogschaduw nr. 05 en 30

Kiko oogschaduw nr. 05 en 30

Wat vind ik de oogschaduws van Kiko toch fijn! Kiko brengt prachtige kleurtjes op de markt en het pigment is prima! Vandaag laat ik jullie twee prachtige kleurtjes zien: een bruine met glitters en een mooie gouden.

Links zie je nummer 05 en rechts zie je nummer 30. Jammer dat de producten van Kiko geen namen hebben. Ik vind nummertjes altijd zo gewoon.

Ik hou van aardetinten en ik hou van glitters. Dit is de perfecte combinatie van deze twee! I’m in love! En kijk hieronder eens naar het pigment! De oogschaduw geeft hartstikke veel pigment af.


Dit is de gouden kleur, nummer 30. Super mooi om in het midden van je ooglid aan te brengen om je ogen nog meer sparkles aan je ogen toe te voegen.  Deze oogschaduw geeft minder kleur af dan nummer 05, maar dat is niet erg. Je kunt deze oogschaduw in laagjes aanbrengen om de kleur alsnog heel dekkend te maken.


Kijk naar al die mooie glitters! Deze oogschaduws ga ik zeker gebruiken met kerst en nieuwjaar. De kleuren zijn super feestelijk!

Liefs van Tedje

 

Volg:

9 Reacties

 1. Elien
  11 december 2011 / 20:32

  kiko heeft echt mooie oogschaduws!!
  ik heb er ook 1 (:

 2. 12 december 2011 / 17:26

  kiko heeft zulke mooie producten! altijd als ik in italie ben ga ik er naartoe. waar heb jij ze vandaan?

  • 12 december 2011 / 17:39

   Mijn tante brengt ze wel eens voor me mee uit Italië, die gaat daar vaak naartoe, maar deze twee heb ik via een blogsale!

 3. 13 december 2011 / 23:44

  mooie kleuren! zo jammer dat ze kiko niet in nederland verkopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *