Kookboek: Jamie in 15 minuten

 photo IMG_1166a.jpg

Afgelopen week begon het ineens heel erg te kriebelen om een kookboek aan te schaffen dat ik al heel lang overal tegenkom. Cynthia van Misslipgloss.nl was er altijd al zo enthousiast over en toen spotte ik het ook nog eens een aantal keer in boekwinkels. Tsja, dan kan je bijna niet anders dan het gewoon bestellen, toch? Het gaat om het kookboek Jamie in 15 minuten. Een kookboek van Jamie Oliver met allemaal gerechten die je in een korte tijd kunt klaarmaken. Hoe ideaal?!

 photo IMG_1158a.jpg

Het kookboek ‘Jamie in 15 minuten’ staat bomvol lekkere recepten. Het is alleen al leuk om door het boek heen te bladeren voor de prachtige foto’s die erin staan.

 photo IMG_1162a.jpg

 photo IMG_1173a.jpg

Het boek is ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Je hebt recepten met kip, rund, varken en ga zo maar door. Ook staan er nog een aantal lekkere ontbijtreceptjes in en wat dingen over gezonde voeding. In het begin wordt er wat verteld over hoe je het eten leuk kunt serveren en over de voorraadkast. Super handig allemaal!

 photo IMG_1164a.jpg

 photo IMG_1172a.jpg

 

Gisteren heb ik de Turkse pizza’s gemaakt. Nu ik dit schrijf, heb ik ze nog niet gemaakt, dus ik ben heel benieuwd hoe ze gaan smaken!

 

Het boek kost €29,99 en ik heb het besteld op Bol.com.

Wat is jullie favoriete kookboek? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 3 juni 2014 / 08:52

  Ik vind Jamie z’n recepten altijd zo rommelig! Maar misschien koop ik het boek ooit nog eens. Cynthia maakt ook heel vaak die Turkse pizza, ben benieuwd wat er nog meer voor lekkers in staat.

 2. 3 juni 2014 / 10:24

  Dit boek staat al ééuwen op mijn wishlist, maar ik koop ‘m eigenlijk nooit haha. Ik word zo enthousiast van alle recepten die ik voorbij heb zien komen, maar wacht nog even totdat ik op mijzelf woon, dan is het wat makkelijker :-)

 3. 3 juni 2014 / 12:55

  Ik wil dit boek ook al een tijdje kopen! Een heerlijke maaltijd op tafel krijgen in maar een kwartier! Ideaal!!

 4. 3 juni 2014 / 13:10

  Oehh ik ben ook heel benieuwd hoe de turkse pizza hebben gesmaakt!

 5. Jules
  3 juni 2014 / 13:26

  JAAAAA DIE GA IK BESTELLEN! SUPER LEUK

 6. 3 juni 2014 / 16:57

  Mijn mama is echt groot fan van Jamie! Ik denk dat ze hier wel blij mee is :)

 7. 3 juni 2014 / 17:34

  Dit kookboek hebben wij in huis! Echt een super fijn kookboek en het gerecht met de pasta en de worstjes zijn heel lekker! Echt een aanrader ook met de varkens meddailons vonden we heel lekker!

 8. 4 juni 2014 / 16:08

  Als je van pasta houd kan ik je de kookboeken van Gino d’acampo ook van harte aanbevelen (een van de koks uit ready steady cook). Makkelijke gerechten, snel te maken en niet te veel verschillende ingrediënten die je maar 1 keer nodig hebt en vervolgens in de kast te laten staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *