Korting op je fotoalbum bij Hema

 

In samenwerking met Uitmetkorting – Ik heb een zwak voor foto’s. Foto’s van vroeger, foto’s van nu maar ook zeker foto’s die door professionele fotografen zijn gemaakt. Het schiet er altijd een beetje bij in om foto’s te laten afdrukken en in te plakken in een fotoboek. Misschien is dat ook niet meer zo van deze tijd. Ik bedoel, we hebben nu Facebook, Twitter en Instagram om de leukste plaatjes met elkaar te delen. Maar toch blijft het leuk om door een fotoboek te bladeren. Vinden jullie niet?

Misschien wel de leukste winkel van heel Nederland: de Hema. Je kunt er alles kopen wat je nodig hebt. Van make-up tot aan ondergoed tot gebak, maar ze hebben ook een fotodienst. Via de site kun je heel makkelijk en snel je eigen fotoalbum maken. Via uitmetkorting kun je profiteren van allerlei kortingsacties bij de Hema.

Je kunt bijvoorbeeld een fotoalbum maken en voor een paar euro meer, krijg je het album twee keer! Leuk om een fotoboek te maken van jou en je beste vriendin, vriend, zus, broer, gezin of familie en het tweede album dan aan hem of haar te geven. Leuk als cadeautje, of gewoon zomaar.

Ik heb vorig jaar een fotoboek gemaakt van mijn zomervakantie en dat ga ik dit jaar zeker weer doen! Toch heel leuk om een fotoboek aan mensen te laten zien in plaats van met zijn allen achter de computer te kruipen om je vakantiefoto’s te bewonderen, toch? En zeker leuk om later weer eens dat ene fotoboek erbij te pakken.

Maken jullie wel eens een fotoboek?

Bron foto’s: 1, 2.

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 4 maart 2013 / 08:47

  Dat is altijd leuk. Mijn moeder heeft ook een keer een fotoboek gemaakt bij de Hema en die met kerst cadeau gedaan aan mijn opa&oma. Vonden ze erg leuk.

 2. 4 maart 2013 / 09:13

  Ik moet ook nodig mijn foto’s in een album laten afdrukken.

 3. 4 maart 2013 / 11:39

  Wat een leuke tip, ik zal er eens kijken. Ik heb laatst een fotoboek gemaakt van het jubileum feest van het huwelijk van mijn opa en oma. Erg mooi geworden en ze waren er heel blij mee. X

 4. 4 maart 2013 / 14:22

  Ik vind het zo ontzettend leuk dat je nu je Instagram foto’s op papier kan laten afdrukken, want je weet het nooit.. misschien word je ooit eens gehackt, verwijdert diegene jouw account of Instagram zelf. You never know, daarom vind ik het een heel goed concept van de Hema! Ik heb geen fotoboek laten maken, maar wel een case met kerstmis!

 5. 4 maart 2013 / 16:59

  Hier heb ik ook een keer gebruik van gemaakt een aantal jaar terug, één fotoboek van de vakantie met mijn zus en opa voor ons en eentje voor m’n opa!

 6. 4 maart 2013 / 17:21

  Lijkt me leuk om eens te doen!
  Nathalie
  ps: je kan een bon van €100 om bikinis mee te shoppen op mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *