Kruidvat Body Butter Coconut Sheabutter

 photo IMG_2754a.jpg

Kokos: you love it or you hate it. Ik vind het echt heerlijk. Het laat me denken aan vakantie: zon, zee, strand, op een ligbedje met een boek erbij en een ijskoud drankje. Ik mis de zomer! Maar de zomer is niet ver weg, want hij zit gewoon in in een potje! De Body Butter van Kruidvat Coconut Sheabutter. 

 photo IMG_2757a.jpg

Natuurlijk kennen we allemaal de Body Butters van The Body Shop, maar die zijn nogal prijzig. Van deze prijs wordt mijn portemonnee veel blijer! Voor een pot van 200ml betaal je namelijk €2,49. Niet heel veel geld wat mij betreft voor zo’n pot waar je lang mee kunt doen.

Mijn huid wordt weer wat droger, want de herfst zit er weer aan te komen. Het is dan weer belangrijk om je huid goed te verzorgen! Daar is een Body Butter perfect voor. Van de verpakking word ik vrolijk! Het ziet er lekker zomers uit. Als je de pot opendraait, komt je een zomerse, kokosgeur tegemoet. Heerlijk!

 photo IMG_2759a.jpg

 photo IMG_2761a.jpg

Minerale olie
Het hoofdbestanddeel van de body butter is paraffinum liquidum, ofwel minerale olie. Wat is dat eigenlijk? Minerale oliën sluiten je huid af. Er komt een laagje op je huid waardoor er niks meer in kan, maar ook niet uit. Ik had liever een verzorgende bestanddelen gezien, maar voor €2,49 kun je dat ook niet echt verwachten.

De structuur van de body butter is niet zoals die van The Body Shop. Hij is steviger en ook een beetje gelly achtig. De body butter is niet echt vettig en hij trekt lekker snel in je huid. Prima voor de mensen met een gewone huid. De droge huidjes kunnen misschien nog wel wat extra verzorging gebruiken.

 photo IMG_2750a.jpg

Mijn eindoordeel? Voor de prijs vind ik dat je niet mag klagen. De body butter ruikt lekker, ziet er goed uit en smeert prima. De geur blijf je ook niet de hele tijd ruiken, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Je hebt wel eens van die geuren die je de hele dag blijft ruiken en dat vind ik zelf niet zo lekker. Als je op zoek bent naar een goedkope body butter is dit zeker een aanrader.

Ben jij benieuwd naar de Coconut Sheabutter body butter van Kruidvat? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 17 september 2014 / 08:06

  Fijne review! Die body butter ziet er erg goed uit voor die prijs. Ik gebruik altijd de body butters van TBS.

 2. 17 september 2014 / 08:52

  Ik ben ook niet van de hele sterke geuren in mijn verzorgingsproducten dus deze body butter lijkt me prima!

 3. 17 september 2014 / 10:25

  Ik heb precies dezelfde en ben het helemaal met je eens :-) Voor dat geld heb je een prima bodybutter!

 4. 17 september 2014 / 11:55

  Ik zachte kokosgeur is wel lekker, maar nog zoetere geuren maken mij wel blijer.

 5. 17 september 2014 / 18:01

  Klinkt goed! lijkt me erg lekker die body butters

 6. 17 september 2014 / 22:24

  Ik wil deze toch eens uitproberen, en nee de geur hoeft niet heel de dag te blijven hangen want daarvoor hebben ze parfum uitgevonden haha :) Ik ben wel dol op de kokosgeur :)

 7. 18 september 2014 / 21:47

  Deze wil ik weleens proberen, alleen al voor de geur, looooove kokos ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *