Kruidvat douche scrubs

 photo IMG_6479a.jpg

Het wordt steeds beter weer (afgelopen maandag droeg ik al een jurkje!) en dat betekent dat onze benen weer gezien mogen worden! Weg met die dode huidcellen! Ik testte deze drie douche scrubs van Kruidvat uit voor een lekker zacht huidje. 

De nieuwe douche scrubs van Kruidvat zijn er in drie verschillende ‘smaken’: cranberry & lychee, green tea & apple en orange & cocos. De verpakkingen vind ik erg vrolijk en bevatten 200ml. Heel positief: de scrubdeeltjes bevatten geen microplastic en dat betekent dus dat het milieuvriendelijk is!

 photo IMG_6486a.jpg

Zo zien de drie verschillende scrubs eruit. Cranberry & lychee en orange & cocos hebben dezelfde structuur. Die van green tea & apple is net wat anders. Cranberry & lychee ruikt heel zoetig, orange & cocos ruikt echt naar kokos en green tea & apple ruikt lekker fris. Mijn favoriete geur? Ik kan niet zo goed kiezen tussen cranberry & lychee en orange & cocos, ze zijn allebei heerlijk!

 photo IMG_6490a.jpg

De structuur van de douche scrubs zijn fijn: eigenlijk is het gewoon een douchegel met mini scrubdeeltjes erin! Qua voeding moet je niet te veel verwachten van de scrubs: er zit SLS in en ook parfum. Misschien niet geschikt voor de super droge huidjes! Ik heb zelf ook een droge huid, maar ik kan de scrubs goed verdragen. De scrubs ruiken lekker en de geur blijft ook redelijk goed hangen.

 photo IMG_6475a.jpg

De douche scrubs van Kruidvat kosten €2,99 per stuk.

Welke scrub lijkt jou het lekkerst?

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 13 mei 2015 / 10:01

  Ik vind het er erg leuk uitzien, die miniscrubdeeltjes in de gel. Jammer genoeg lijkt dit bij mij net iets te weinig te doen

 2. 13 mei 2015 / 10:24

  Orange is altijd mijn favoriet! Ze zien er echt eetbaar uit ook, oeps!

 3. 13 mei 2015 / 15:35

  Oeh wat lekker zeg, ik wil ook nog graag een scrub hebben voor onder de douche. Deze van de Kruidvat lijken mij perfect en dan ook nog eens niet zo duur :)

  • Tedje
   Auteur
   13 mei 2015 / 17:21

   Nee, inderdaad! Misschien eens wat om uit te proberen! :)

 4. Lisa
  13 mei 2015 / 16:03

  Oh mijn scrub is vorige week opgegaan, dus hoog tijd voor n nieuwe! Orange & cocos lijkt me super lekker, ik hou van kokos <3 misschien ga ik deze wel even uitproberen. dankje voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *