Last minute Christmas tip: The Body Shop Cadeaubox

Last minute Christmas tip: The Body Shop Cadeaubox

IMG_0574-1

Stel jij altijd alles uit en moet je nog last minute een kerstcadeautje kopen voor je moeder, oma, zus of vriendin? Dan heb ik een tip voor je! Bij The Body Shop hebben ze rond de kerstdagen altijd heel veel leuke cadeauboxen, waaronder deze Shea cadeaubox. Ik ben gek op de Shea geur van The Body Shop, en hier zitten allemaal Shea producten in! Lekker, kijken jullie mee?

Nou, je hoeft je cadeau al niet meer in te pakken. Kijk eens hoe mooi de doos eruit ziet! Er zit ook een kaartje aan waar jij je lieve kerstboodschap op kunt schrijven.

Dit zie je als je de box openmaakt. Looking good!!

Als eerste een heerlijk zeepje, dat is natuurlijk altijd lekker! Ik vind de zepen van The Body Shop echt heerlijk. En helemaal in mijn favoriete Shea geur! De Olive zeep vind ik ook heel lekker.

Een lekkere scrub, altijd goed natuurlijk in de winter om je huid goed te verzorgen. Het is zo jammer dat er geen geur computers bestaan, anders zou ik de geur echt aan jullie laten ruiken!!

Mijn favoriete product van TBS: de bodybutter! Heel belangrijk om je huid goed te verzorgen in de winter en goed vet te houden natuurlijk.

Een fijne shower cream in de overheerlijke Shea geur!

Altijd handig natuurlijk: een puff voor onder de douche met een chique koordje van TBS eraan!

Nou, zoals je wel kunt lezen ben ik dol op deze producten van The Body Shop. Het is echt een aanrader en ik weet zeker dat je hier heel veel mensen blij mee kunt maken. Ook omdat de geur best wel neutraal is en ik denk dat iedereen wel van deze geur houdt. Als je een hele sterke, typische geur hebt, wil het nog wel eens voorkomen dat bepaalde mensen de geur niet lekker vinden. En als je dan een hele box hebt met een bepaalde geur, maak je die persoon daar ook niet blij mee.

De box kost 22 euro, wat mij betreft een mooie prijs voor de dingen die je ervoor terug krijgt! Nogmaals: The Body Shop heeft rond deze tijd van het jaar altijd hele leuke giftboxes, neus dus lekker even rond als jij nog wat presentjes moet kopen!

Liefs van Tedje

 

Volg:

14 Reacties

 1. Jessica
  23 december 2012 / 10:41

  Vlak na Kerst is er uitverkoop. Dan moet je je slag slaan bij TBS!
  Ook zulke kerstpakketjes zijn dan serieus afgeprijsd.

 2. 23 december 2012 / 10:51

  Geurcomputers zouden echt handig zijn, ik kan me niet eens voorstellen hoe deze producten ruiken, haha!

 3. 23 december 2012 / 12:00

  Wat een briljante box! Inderdaad een prima lastminute kerstcadeau <3

 4. 23 december 2012 / 15:01

  Mmm, dit klinkt zo jummy! Sowieso zijn cadeautjes van The Body Shop echt super leuk onder de kerstboom!

 5. 23 december 2012 / 18:10

  Wij doen thuis niet echt aan cadeaus met kerst. Na de kerst ga ik mijn slag slaan, want dan is er bij veel winkels uitverkoop. Boxen als deze zijn dan nóg leuker om te kopen haha!

 6. 23 december 2012 / 18:14

  Gaaf om cadeau te geven! Ik denk dat mijn moeder dit echt heel leuk zou vinden!:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *