Last Minute Valentijn Tips

Last Minute Valentijn Tips

valentijn-tips

Shit, morgen is het Valentijn! Je hebt het zo druk gehad dat je compleet vergeten bent om iets te halen voor je vriend. Geen nood! Ik geef je last minute tips voor de dag van de liefde. 

Kaart
Een kaart hoort er een beetje bij op Valentijn. Je kunt er nog gauw een bestellen op een kaartenwebsite, of koop er eentje in de supermarkt en anders morgenvroeg op het station. Een lief gedichtje erop en klaar!

100 Reasons Why I Love You
Het leukste cadeau dat ik ooit aan mijn vriend heb gegeven is een doosje met 100 briefjes erin waarom ik van hem hou. Hij heeft het doosje met al die briefjes bewaard en af en toe pakt hij er nog eens een briefje uit. Heel makkelijk om zelf te maken natuurlijk. Je hebt vast nog wel ergens een doosje staan. Het enige dat je nu nog moet doen is heel veel redenen verzinnen waarom je van hem houdt. Je hoeft er natuurlijk geen 100 te doen (dat is best veel, believe me), maar 30 of 50 is ook al super leuk.

Tegoedbon
De leukste cadeaus die er zijn: tegoedbonnen. Een weekendje weg, een etentje, lunch, een dagje naar de sauna. Je kunt alles op een tegoedbon zetten. Maak op de computer een mooie bon, pak hem mooi in met folie en een rode strik en klaar is je cadeau!

Romantisch avondje
Je hebt geen tijd gehad om een cadeautje te kopen, maar je kunt hem natuurlijk wel lekker verwennen op Valentijnsavond! Kook zijn favoriete gerecht, bak lekkere cakejes (met hartjes, duûh) en kijk een film die jullie allebei leuk vinden. Kaarsjes aan en kruip gezellig met z’n tweeën onder een dekentje op de bank.

Je hoeft geen bakken met geld te besteden, dat is echt nergens voor nodig. Het gaat om het idee!

Ik ga morgen met mijn vriend lekker uiteten, yum! Wat doe jij morgen met je (toekomstige) lover? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 13 februari 2014 / 20:16

  Leuke ideeën! :) En wat lief dat je voor hem ooit die 100 briefjes hebt geschreven!!
  Ik heb de cadeautjes voor m’n vriend al klaar, nu nog hopen dat hij t leuk vind :p :)

  • Tedje
   Auteur
   13 februari 2014 / 20:22

   Ik ben benieuwd wat je hebt gemaakt en wat je vriend ervan vindt! :) Happy Valentine!

 2. 13 februari 2014 / 21:24

  Ik ga morgen ook uit eten met mijn vriend! Doen we eigenlijk elk jaar :) Nu heb ik er nog allemaal dingen bijgekocht om er echt een cliché valentijn van te maken haha rozenblaadjes, hartjes ballonnen, hartjes koekjes, aardbeien, champagne een kaart en kaarsjes. Ben benieuwd wat hij er van vind, haha.

  • Tedje
   Auteur
   13 februari 2014 / 22:29

   Aaah wat leuk Simone, ik ben ook benieuwd!! Heel romantisch :)

 3. 13 februari 2014 / 22:51

  leuke tips, vriendlief en ik houden sowieso een gezellig avond zonder te veel valentijnpoespas! ^^

 4. Petra
  14 februari 2014 / 09:20

  Leuke tips, vooral de Tegoedbon vind ik altijd wel leuk om te geven of krijgen….

 5. 19 februari 2014 / 14:47

  Ik zou van iemand nog een valentijnskaart krijgen maar ik heb niks ontvangen </3

 6. 12 februari 2016 / 11:29

  Gewoon een romantisch avondje samen doet het altijd goed :D leuke tips en veel plezier met valentijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *