Lekker en Simpel kookboek

 photo IMG_3701a.jpg

Ik ben al heel lang fan van de website Lekker en Simpel. Voor de mensen die mij langer volgen: ik heb zelfs al een paar recepten ingestuurd naar de foodblog! Onder andere mijn Espresso Nutella en mijn Tagliatelle met boursin en spekjes. Toen ik hoorde dat Jorrit en Sofie (eigenaars van de website) een kookboek gingen maken, was ik door het dolle heen. Jippie! Afgelopen week lag het kookboek op de deurmat. 

 photo IMG_3704a.jpg

De blog van Jorrit en Sofie is zo leuk omdat alles daadwerkelijk lekker en simpel is. Ik maak regelmatig recepten van hun blog en ze zijn eigenlijk altijd lekker. Je hebt niet zoveel nodig en het is zo klaar!

 photo IMG_3706a.jpg

Er staat van alles in het kookboek. Lasagne uit de pan, yum, dat lijkt me lekker! En makkelijk ook! Als je op kamers woont en je hebt geen oven, is dit de perfecte oplossing!

 photo IMG_3707a.jpg

Of wat dacht je hiervan…. Chocoladewentelteefjes. Het water loopt me in de mond!

 photo IMG_3708a.jpg

Dit ga ik sowieso nog een keer maken: de sushisalade! Ik ben dol op sushi en ik heb het een aantal keer zelf gemaakt met vriendinnen, maar dit is toch wel ideaal als je geen tijd hebt om al die rolletjes te maken. :)

In het Lekker en Simpel kookboek staan 100 gerechten die simpel te bereiden zijn. Veel hoofdgerechten, taarten waar je geen oven voor nodig hebt, ontbijtrecepten en bijgerechten. Ik heb ook een Maltesertaart voorbij zien komen. Die MOET ik maken! Vinden jullie het leuk als ik een van mijn creaties deel op mijn blog die ik ga maken uit dit kookboek? Ik hoor het graag!

Het Lekker en Simpel kookboek is voor €19,95 verkrijgbaar bij boekwinkels en bol.com.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

  1. 12 november 2014 / 07:12

    Oeeehh dit kookboek lijkt me heel tof. Ja leuk, maak maar een keertje een recept uit het boek. Ben benieuwd!

  2. 12 november 2014 / 10:59

    Dit boek staat op mijn verlanglijstje! haha ben benieuwd of Robert mijn hints snapt

  3. 12 november 2014 / 15:52

    Dit boek staat op mijn Sinterklaasverlanglijstje. Want het lijkt me een heerlijk en makkelijk kookboek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *